free download 78 travel guides written by experts

Lansare www.ComunicateVIDEO.ro – Singurul serviciu complet de comunicare video

ComunicateVideo reprezinta cel mai nou instrument de comunicare media. Serviciul este destinat celor ce vor sa completeze informatia scrisa cu elemente audio-video relevante.

Noutatea acestui instrument este ca face legatura intre mass-media audiovizuala si organizatiile care vor sa isi transmita mesajele catre categoriile de public pe care le au in vedere folosind o platforma de internet cu o interfata accesibila si prietenoasa.

Televiziunile, ca tinta principala a serviciului, au avantajul ca vor putea accesa rapid imagini de inalta calitate si vor putea sa selecteze usor informatiile necesare. Consumul de resurse va fi, practic, inexistent. Baza de date pusa la dispozitie de serviciul comunicatevideo.ro va veni in completarea arhivelor proprii, iar televiziunile locale vor putea folosi aceste imagini ca si cum ar avea in permanenta o echipa deplasata in capitala.

Pe de alta parte, clientii – agentii de Relatii Publice si companii – au avantajul ca isi vor putea pregati comunicatele video intr-un mediu profesionist si prietenos. Ei nu se vor confrunta cu stresul generat de prezenta intr-un studio de televiziune si de presiunea timpului de filmare si montare.

Prin publicarea comunicatelor pe site, clientii isi vor putea transmite mesajul nu doar televiziunilor interesate dar si altor categorii de public. In acest fel mesajul va putea sa fie directionat exact catre publicul vizat si va fi transmis integral.

“Piata de comunicare avea nevoie de un astfel de instrument care satisface nevoia de informatie a tuturor, deopotriva a televiziunilor, companiilor si publicului larg. Urmaream de mai mult timp sa lansam un astfel de produs, dar am asteptat o maturizare a pietei si a instrumentelor de comunicare new-media. Estimam ca acest produs va avea un succes deosebit deoarece ofera calitate si deschidere catre toate categoriile de public” a declarat Bianca Preda, General Director Big Media Relatii Publice.

Bucuresti, 25.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *