free download 78 travel guides written by experts

Haine rasfatate de uscatorul de rufe Electrolux

Datorita programului pentru rufe delicate, Uscatorul de rufe Electrolux poate usca articole din lana, material sintetic sau incaltari sport.

Puteti usca articole foarte delicate, cum ar fi tesaturile din lana si matase folosind programul special pentru rufe delicate.

Si pentru ca stim cat de neplacut este sa astepti pana se usuca incaltarile sport, va punem la dispozitie raftul de uscare cu ajutorul caruia incaltarile vor fi gata de purtat in doar cateva ore.

De asemenea Uscatorul de rufe Electrolux este dotat cu un program de «refresh» destinat hainelor. Astfel puteti indeparta mirosul de fum fara sa fie nevoie sa mai spalati hainele purtate o singura data, puteti reduce cutele de pe tricouri, jachete din lana sau tesaturi delicate. Miscarea bi-directionala a tamburului previne amestecarea rufelor, ceea ce duce la o performanta de uscare mai buna si un grad de sifonare redus.

Reduce consumul de energie

Uscatorul de rufe cu condensare va ajuta sa reduceti consumul de energie, deoarece poate degaja caldura in incaperea in care se afla. Sistemul de condensare transforma umezeala in apa ce este colectata intr-un rezervor dotat cu un indicator luminos pentru a va avertiza cand trebuie sa il goliti. Vestea buna este ca apa obtinuta in urma procesului de uscare a rufelor este apa distilata ce poate fi utilizata la fierul de calcat. Ca accesoriu optional este disponibil un furtun pentru evacuarea apei acumulate in rezervor.

Senzor electronic de umiditate

Deoarece este dificil sa apreciati perioada de timp necesara pentru uscarea unui articol de imbracaminte, uscatorul Electrolux este dotat cu senzori electronici. Acestia masoara umiditatea din tesatura si programeaza finalizarea uscarii in momentul in care se ating valorile corecte. Si pentru ca rufele se sifoneaza foarte repede cand sunt usor calde, uscatorul Electrolux finalizeaza ciclul de uscare prin dispersarea unui flux de aer rece, timp de circa 10 minute.

In magazinele partenere puteti gasi urmatoarele modele de uscatoare Electrolux Electrolux:

· EDC67550W 1749 RON
· EDC77570W 1999 RON
· EDI97170W 3799 RON

Bucuresti, 25.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *