free download 78 travel guides written by experts

Lansare Plastilina, loc de bine la Romanian Design Week

Duminică, 18 mai, orele 19:00, lansăm Plastilina, loc de bine, platformă de fundraising pentru Asociația Culturală Imbold. Inaugurarea va avea loc în cadrul Romanian Design Week cu spectacolul "Stăteam întinși în pat" de la Teatru Aualeu, din Timișoara și un concert surpriză.

După expoziția personală de la Ateneul Român și după expunerea lucrărilor de mari dimensiuni „Calul Titanilor” și „Numen” în spațiul public, Misha Diaconu expune ansamblul de lucrări „Materie și spirit” la deschiderea Plastilina, loc de bine.

Vă așteptăm într-o grădină de povești cu încăperile de trăsură și grajd remixate designish într-un spațiu creativ de stat la taifas, de modelat plastilină și de ronțăit spectacole de teatru și muzică.

Plastilina este o reconversie colorată a unei case din Bucureștiul vechi situată în strada Olari numarul 8 și un nou proiect de fundraising pentru Asociația Culturală Imbold.

Spatiul este împărțit în 2 zone: casa propriu-zisă, construită în 1893, care va fi folosită de Imbold pentru a găzdui proiecte culturale din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzică și anexele – garajul de trăsură și grajdul – care vor găzdui o cafenea cu meniu special bazat pe produse românești. Barul va fi construit în fosta cameră a vizitiului și pe toate mesele vom aduce plastilina colorată pentru modelat.

Plastilina va funcționa ca un generator de încasări pentru proiectele Imbold și ca un catalizator de trafic și expunere pentru artiștii cu care colaborează. Momentan, proiectul este gândit ca un pop-up pilot pe durata verii și va găzdui în grădină sau indoor evenimente din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzică. Dacă aveți idei și propuneri de proiecte curajoase, le așteptăm la hai@plastilina.ro.

Imbold, Asociația Culturală este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale din România. Imbold, Galeria este primul proiect permanent al Asociației, un spațiu neconvențional, special amenajat pentru găzduirea expozițiilor de artă contemporană. Imbold, Galeria este completată de spațiul primitor al Acuarela, bistro folosit ca principala sursă de finanțare pentru asociație. Printre proiectele Imbold se numără: Festivalul Imbold Nativ, Festivalul de Jazz Grădinesco si co-organizarea platformei București Optimixed.

Detalii: www.plastilina.ro și facebook.com/plastilinabistro.

Parteneri: Acuarela, Hello Menthol

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Vernisaje.com, Zeppelin, Metropotam.ro, Agerpres, All Hollow, Cooperativa Urbana, Mixtopia, Sub25, Tataia.net, Moodboards.ro, ArtWe, Orasul meu, Port.ro, Deco si Eco, Veiozaarte.ro, HipMag, Dizainar, The Re:art, Cinemagia.ro

Bucuresti, 09.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *