free download 78 travel guides written by experts

Lansam Premiile Superscrieri, editia a IV-a

Salutari super-omului din tine!

Ne intoarcem dupa atata liniste cu o veste care are nevoie de ecou: ne-am propus sa cream traditie in premierea jurnalismului narativ si a scrierii creative de non-fictiune din Romania, asa ca deschidem inscrierile la cea de-a patra editie a competitiei Premiile Superscrieri, non-fictiuni care schimba lumea.

Vrei un mecanism de presa mai sanatos, vrei sa citesti materiale de calitate, vrei relatari mai documentate, cu mai multa emotie si creativitate si care te ajuta sa vezi lumea mai clar? Micul nostru Pulitzer creste doar prin cei care se implica activ, hai sa ne unim fortele!

Toata luna septembrie asteptam cele mai bune materiale de non-fictiune realizate de tine, de prietenii tai, sau de autori pe care ii apreciezi, asa ca da-le de veste si incurajeaza-i sa participe.

PREMII SI SUSTINATORI

In premiera, ne bucuram de sustinerea BRD – Groupe Societe Generale, in calitate de patron al acestei editii, care considera parteneriatul cu Superscrieri o investitie directa in comunitate si in educatie.

Impreuna cu sponsorul principal, Avon Romania, si sponsorii de categorie, vom oferi 17 premii, din care:
* cinci premii I pentru fiecare categorie, in valoare de 500 de euro fiecare (sustinute de Orange Romania, FAN Courier si FriendsTBWA)
* premiul special Superscrierea Anului in valoare de 1000 euro (sustinut de Cercul de donatori/TFN Romania)
* Premiul Special al Juriului (Suma pentru acest premiu se va strange din o minima taxa de participare de 10 lei).

Atentie! In prima saptamana de concurs (1-8 septembrie) inscrierea este gratuita.

SUPERJURIUL

Ne bucuram ca si anul acesta am reusit sa unim un superjuriu care sa aduca legitimitate competitiei si care sa ii descopere pe super-autorii carora vrem sa le oferim recunoasterea pe care o merita:
Mona Dirtu – președintele juriului, Ani Sandu, Catalin Tolontan, Cristian Movila, Dan Duca, Gabriel Dobre, Liviu Iolu, Luca Niculescu, Marius Chivu, Mihnea Măruţă, Paul Radu, Simona Tache, Teodor Tita, Vlad Mixich si Vlad Petreanu.

{mosimage}“Superscrieri e un proiect vital, cred eu, pentru jurnalismul romanesc – a aparut in cei mai crunti 3-4 ani din istoria breslei si a reusit, cumva, sa sune adunarea, sa stranga ceea ce e valoros in zona luminoasa, vie, a unei noi generatii de jurnalisti. Asa s-a articulat un fel de confrerie – admirabila prin fronda ei – a celor carora nu le e rusine sa spuna ca sunt jurnalisti. Dimpotriva, mai si cred ca non-fictiunile lor chiar pot schimba lumea.” – Mona Dirtu, presedintele juriului

Despre Regulament si Premii

Inscrie-te la Superscrieri

Super multumim prietenilor si sustinatorilor acestei editii si ne-am bucura ca numarul lor sa creasca:

Patron al ediției actuale: BRD – Groupe Société Générale, sponsor principal – Avon Romania, sponsori de categorie: Orange Romania, Cercul de donatori/TFN Romania, FAN Courier și FriendsTBWA.

Super-prieteni si sustinatori: Hotnews, Sapte Seri, Catavencii, Adevarul, Dilema Veche, Foreign Policy, Esquire, Marie Claire, Decat o Revista, RFI Romania, Blitz TV, Centrul pentru Jurnalism Independent, RISE Project, Active Watch, Romania Pozitiva, IGLOO Media, Veioza Arte, Sub25.

Editura Humanitas, Editura, Publica, Tea Forte Romania.

Bucuresti, 01.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *