free download 78 travel guides written by experts

La TVR 1, Sonia, Nuami, Florina si Ioana incep discutiile cu „Se zice ca…”

Luni, 6 octombrie, de la ora 17.10, telespectatorii TVR 1 află cum au decurs şase ore din viaţa lui Jackie Chan şi ce talente are pisica lui Karl Lagerfeld. Se zice că… se difuzează în direct, de luni până miercuri, la TVR 1 şi TVR+.

Să pozezi nud într-o revistă mai poate fi considerat tabu? Poate… dacă femeia respectivă este însărcinată. Alicia Keys, între caritate şi intimitate – este unul dintre subiectele dezbătute în prima ediţie Se zice că… de la TVR 1. Emisiunea poate fi urmărită luni, 6 octombrie, de la ora 17.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Tot în ediţia de luni după-amiază, Sonia Argint-Ionescu, Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu întorc pe toate feţele una dintre cele mai scurte vizite făcute în ţara noastră, dar care a stârnit interesul tuturor: Jackie Chan – şase ore şi două minute în România. Iar de la artele marţiale trecem la mişcare, în general, şi la cât de importantă este ea în dezvoltarea noastră, alături de instructorul de fitness Andrei Penu.

Se zice că vedeta TVR Iuliana Marciuc zboară de lângă Adrian Enache… Ce se întâmplă, mai exact, într-unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România aflăm tot în prima ediţie a emisiunii de la TVR 1.

Iar Gabriel Dorobanţu se află faţă în faţă cu destinul. Cele patru prezentatoare reuşesc să afle despre ce este vorba.

Karl Lagerfeld îşi lansează pisica în lumina reflectoarelor. Un moment care nu le scapă gazdelor celui mai proaspăt show de la TVR 1. Şi tot de la ele aflăm că România produce trenuri de viteză de care se bucură europenii.

Iar pentru că „botezul” unei emisiuni trebuie să fie cu totul special, Ioana, Florina, Nuami şi Sonia se trezesc puse în faţa unui subiect… personal: se zice că una dintre ele se marită!… Oare despre cine este vorba? Prima ediţie Se zice că… va lămuri şi această necunoscută.

Sonia Argint-Ionescu, Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu, patru femei cu background diferit, le propun românilor o alternativă la programele tv de după-amiază: un show de divertisment lejer, în care publicul este pus la curent cu noutăţile din zona socială, culturală şi mondenă. Alături de invitaţii lor, cele patru prezentatoare tratează subiectele zilei într-o manieră relaxată, explicativă, aducând fiecare argumente provenite din experienţa personală. Se zice că… este cel mai recent format produs de Televiziunea Română, pe care telespectatorii sunt invitaţi să-l urmărească de luni până miercuri, de la 17.10, la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 06.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *