free download 78 travel guides written by experts

La „Te pui cu blondele?”, CRBL marturiseste ce vedeta din Romania

a furat-o pe Elena la nunta lor

După şapte ani de la debut, succesul show-ului „Te pui cu blondele?” demonstrează că întrebările de cultură generală, bine ambalate într-un spectacol de divertisment, îi fac pe invitaţii lui Dan Negru să se bucure de vizita în platoul quiz-show-ului şi să dezvăluie cele mai inedite detalii din viaţa lor.

De data aceasta, una dintre dezvăluiri a aparţinut lui CRBL care a povestit cine a fost vedeta care, la nunta sa, a furat-o pe soţia sa, Elena. Vizita lui Nelu Ploieşteanu, că despre el este vorba, în platoul emisiunii, i-a trezit amintiri emoţionante juratului de la „România Dansează”, determinându-l să mărturisească momentul în care cunoscutul artist de muzică de petrecere a contribuit la furtul miresei de la petrecere: „Domnişoarele de onoare au furat mireasa, iar Nelu a fost complice, punând maşina la bătaie. El le-a dat cheile de la maşina cu care a fost furată Elena. Pentru a-mi răscumpăra soţia, am fost nevoit să fac un featuring cu Nelu, am cântat «Trandafir de la Moldova» şi momentul a fost memorabil”, povesteşte CRBL.

Telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea vedea întregul moment în care CRBL a dezvăluit cel mai emoţionant aspect de la nunta sa.

Bucuresti, 19.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *