free download 78 travel guides written by experts

La „Splash! Vedete la apa”, Romica Tociu si Cornel Palade salveaza vedetele de la inec

Vedetele noului sezon „Splash! Vedete la apă”, care va începe, în curând, la Antena 1, pot sta liniștite, pentru că doi “salvamari” le vor ține în permanență sub observație, cât timp vor evolua în spectaculosul concurs al săriturilor în apă: Romică Țociu și Cornel Palade.

“Am fost convocați la “Splash! Vedete la apă”, în urma unui casting, pentru că am fost considerați cei mai frumoși bărbați, peste Vladimir Drăghia și Bogdan Vlădău. Știu să înot dar, din cauza unui accident, m-am cam lăsat la vatră. Am însă lângă mine unul dintre cei mai mari salvamari, un mare înotător – colegii mei care au probleme să se bazeze pe el sau mai bine să sune la SMURD, pentru că ăia vin mai repede decât el -, Cornel Palade”, spune Romică Țociu.

“Marele salvamar” Cornel Palade mărturisește că nevoia l-a învățat să înoate. “N-aveam ce să mâncăm când eram mici și ne-a aruncat tata în apă, spunându-ne, fiecăruia în parte, “ce prinzi, aia mănânci!”. De obicei, nu prea mâncam, pentru că nu prindeam mai nimic. La noi, în apele alea, nu prea creștea pește. Așa am învățat eu să înot”, spune Cornel. Întrebat dacă va urmări îndeaproape o anume vedetă feminină din acest show, Cornel Palade a răspuns că le va urmări pe toate, “pentru că eu nu am discernământ”.

Bucuresti, 05.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *