free download 78 travel guides written by experts

“La Maruta”, lider de audienta cu povesti de viata si subiecte pe bune

Joi, 6 noiembrie, ediția specială a emisiunii „La Măruţă” a fost pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, lider de audienţă pe tronsonul orar 17:31-18:59 cu aproape 1.8 milioane de telespectatori ce au stat în fața televizoarelor!

Subiectele prezentate au clasat PRO TV pe primul loc pe toate categoriile de public, la distanță mare față de emisiunea clasată pe locul doi. La nivelul publicului comercial, emisiunea La Maruţă a fost lider de audienţă cu un rating mediu de 8.1 puncte şi o cotă de piaţă de 27.8%, următorul post clasat înregistrând 5.4 puncte de rating şi 18.6 cotă de piaţă.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obţinut o audienţă medie de 8.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.0. Ratingul mediu obţinut de emisiunea competitoare situată pe locul doi a fost de 6.6 puncte şi 17.3 cota de piaţă.

Emisiunea La Măruţă şi-a menţinut poziţia de lider şi la nivel național, unde a înregistrat o audienţă medie de 9.5 puncte de rating şi 23.7 cotă de piaţă, iar postul clasat pe locul second a obţinut o audienţă medie de 7.5 puncte de rating şi 18.7 cotă de piaţă.

Peste 2,2 milioane de telespectatori au fost în faţa televizoarelor în minutul de aur de la 18:41 şi au urmărit subiectele prezentate de Cătălin Măruţă.

Emisiunea a debutat cu Minunile lui Măruţă pentru micuţul super erou, băieţelul de numai 11 ani care a salvat un copil de trei ani căzut în puț. Povestea lui Mădălin a fost prezentată în această săptămână în emisiunea Visuri la Cheie, unde Dragoș Bucur alături de echipa lui au reușit să mobilizeze comunitatea pentru a renova în timp record locuința acestora, aducând o rază de speranță în viața lor.

Băiețelul a fost prezent în platou împreună cu familia sa, iar echipa La Măruță le-a pregătit multe surprize. Cătălin l-a dus pe acesta şi pe fratele său la o bază militară unde s-au plimbat cu o maşină blindată, au primit diplome de merit şi multe cadouri. Tot în ediţia de ieri, Andra a venit cu surpriză pentru cei mici, cadouri care să îi înveselească, dar a avut în acelaşi timp şi ea parte de o surpriză: a primit în direct trofeul MTV EMA Best Romanian Act!

Bucuresti, 07.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *