metalshow

La Liberty Center fost castigata prima masina Seat Ibiza SC

Weeekend aglomerat la Liberty Center de Mos Nicolae

Liberty Center a incheiat un nou weekend aglomerat, cu aflux crescut de vizitatori, cu multe concursuri si evenimente, dar si zeci de premii oferite.

Cornel Preda a castigat prima masina Seat Ibiza
Duminica, 6 decembrie, a avut loc ceremonia de premiere a celor 12 finalisti la prima extragere a tomobolei speciale de sarbatori de la Liberty Center. Primul mare castigator a fost desemnat, prin tragere la sorti, Cornel Preda, 22 de ani, student la Politehnica. El a castigat prima dintre cele 3 masini Seat Ibiza puse in joc. 

Cornel nu a mai castigat niciodata un premiu. Are carnet de conducere, dar nu are masina, iar pana in prezent a condus masina parintilor. Talonul l-a completat dupa ce si-a luat bilet la filmul New Moon de la cinematograful din complexul comercial. A iesit in oras cu prietenii si au decis sa vada filmul acesta. I s-a parut simplu sa participe, a completat rapid talonul si l-a pus in urna.

"Sint foarte fericit, inca imi tremura genunchii, nu imi vine sa cred ce se intampla", a spus castigatorul cand a primit cheia masinii Seat Ibiza. "Ii sfatuiesc pe toti cei care vin la mall sa participe la tombola".

Ceilalti finalisti ai primei extrageri au castigat fiecare cate o consola Nintendo Wii. Ceremonia de premiere a avut loc pe scena de sarbatoare amplasata la etajul al doilea al complexului. Cele 11 console si cheia masinii au fost ascunse fiecare intr-o cutie numerotata, finalistii fiind apoi invitati sa aleaga cate o cutie.
Aglomeratie la intalnirea cu Mos Craciun.

Pe tot parcursul weekendului, Mos Craciuns i-a asteptat musafirii-copii in casa special amenajata la parterul complexului. Peste 100 de copii au vorbit cu mosul, au cantat sau recitat poezii si au primit jucarii.

Colinde cu un cvartet celebru
Seara de vineri, 5 decembrie, a adus vizitatorilor mallului o intalnire de exceptie cu un celebru cvartet de voci, format din Silvia Dumitrescu, Dana Bartzer, Dan Craimerman si Bogdan Tudor, care au interpretat colinde de pe intreaga suprafata a globului.

Dan Craimerman a declarat ca acest program de colinde isi doreste sa fie cadou pentru public, sa ofere bucurie celor care il asculta, dar si sa dea posibilitate copiilor sa descopere aceasta muzica si sa o cante mai departe.

Concursurile weekend-ului au avut loc pe patinoar, dar si pe scena, culminand cu o mega petrecere karaoke duminica seara, care a antrenat o multime de tineri.
Campania “Cu toata viteza la shopping” continua la Liberty Center cu o noua repriza de evenimente speciale dedicate publicului larg in intervalul 11-13 decembrie, dar si cu tombola speciala care pune in joc, pana pe 20 decembrie, inca 2 automobile Seat Ibiza SC si inca 22 de console Nintendo Wii.

Bucuresti, 08.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *