free download 78 travel guides written by experts

Bentley Motors pregateste pentru 2010 lansarea noii nave amiral: Mulsanne

·    Producţia la fabrica din Crewe va începe în primăvara anului 2010; primele livrări către Europa încep în vara anului 2010.
·    Interesul exprimat deja de clienţi depăşeşte obiectivele de producţie pentru 2010.

Bentley Motors a dezvăluit mai multe detalii cu privire la noua navă amiral Mulsanne, în urma debutului spectaculos desfăşurat în august la Pebble Beach Concours d’Elegance şi în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. La fabrica Bentley din Crewe, Anglia, au fost organizate peste 1000 de vizionări private pentru Mulsanne. Numeroase astfel de evenimente au avut loc la diferite reprezentanţe din Marea Britanie, Europa continentală şi Statele Unite.

Artizanii şi inginerii Bentley au proiectat şi realizat noul Mulsanne într-o manieră impecabilă astfel încât să îmbine performanţele, eleganta, luxul şi rafinamentul pentru care marca a devenit celebră.

„Interesul manifestat până acum depăşeşte obiectivele de producţie fixate pentru 2010. Mulsanne este expresia pură a designului şi măiestriei artizanale specifice mărcii Bentley, fapt care a atins latura sensibilă a entuziaştilor Bentley din lumea întreagă şi a unui număr mare din potenţialii clienţi care au vizitat Crewe în acest an. Am fost încurajaţi de comentariile pozitive privind modelul Mulsanne, venite îndeosebi din partea clienţilor noştri din America.”, a declarat Stuart McCullough, director al departamentului de marketing şi vânzări al Bentley Motors.

Producţia modelului Mulsanne va demara în al doilea trimestru al anului 2010 la sediul Bentley din Crewe (Anglia). Special pentru Mulsanne a fost construită o nouă linie de producţie a caroseriei, unde tehnologia de vârf în domeniul asamblării caroseriilor, aripile frontale din aluminiu, sudarea manuală a îmbinărilor de oţel  reuşesc să confere un aspect unic şi unitar.

Modelul Bentley Mulsanne va sosi pe pieţele europene în vara anului 2010. Noua navă amiral Bentley prezintă o paletă variată de 114 culori pentru caroserie, 21 de culori pentru mochetă, nouă finisaje de furnir din lemn natural şi 24 de culori pentru pielea de la interior, toate sortimentele de piele disponibile fiind tăbăcite în cadrul unui proces utilizat de mai multe decenii pentru ca acest automobil clasic al viitorului să nu îşi piardă niciodată aroma caracteristică. Mai mult decât atât, graţie renumitului departament de design personalizat al Bentley, clientul îşi poate alege propria culoare, perfect adaptată viziunii şi gusturilor sale. În varianta de echipare standard, Bentley Mulsanne este modelul Bentley din epoca modernă cu cea mai mare cantitate de piele şi furnir de lemn, el fiind construit integral în numai nouă săptămâni.

Habitaclul luxos al modelului Mulsanne este echipat cu cea mai avansată tehnologie. În spatele cadranelor inspirate din modelele de epocă şi al noilor butoane cu efect de sticlă se află tehnici de ultimă oră, printre care se numără conexiunile iPod şi mp3, Bluetooth şi un cititor de cartele SIM, precum şi un sistem 3G MMI. Cei care vor opta pentru dotarea cu sistemul audio de înaltă calitate NAIM se vor delecta cu cel mai puternic sistem audio din lume montat pe un automobil de serie – 2200 waţi pe 20 de canale.

Fondatorul W.O. Bentley a avut viziunea de a construi „o maşină bună, o maşină rapidă, cea mai bună din clasa sa”. 90 de ani mai târziu, modelul Mulsanne, noua navă amiral a mărcii Bentley, se va situa în vârful segmentului de lux atât din punctul de vedere al calităţii, cât şi al prestigiului, eleganţei şi rafinamentului. Individualizat printr-o artă a manufacturii adusă aproape de perfecţiune, noul Bentley Mulsanne reprezintă expresia unei filozofii autentice la volanul unui automobil desăvârşit.

Bucuresti, 08.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *