Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La Conferinta Anului Viitor, 40 de personalitati romanesti vor povesti despre Romania in 2014

Pe 6 și 7 noiembrie 2013, la Fratelli Studios, se desfășoară Conferința Anului Viitor, un eveniment la care 40 de personalități din diverse domenii precum sport, cultură, antreprenoriat, știință și multe altele vor povesti despre cum cred că va arăta România anul viitor.

Fiecare din cei 40 de invitați va avea la dispoziție 15 minute pentru a-și argumenta părerea, iar la sfârșitul celor 2 zile de conferință, pe baza voturilor spectatorilor, cel mai frumos/bine argumentat discurs va fi premiat.

În plus, pe tot parcursul anului viitor se va urmări ce se întâmplă cu “prezicerile” invitaților.

Inițiatorul proiectului, Alex Zamfir, a declarat: “Sincer, nu știu ce vor spune cei 40 de invitați. Sunt și eu la fel de curios ca toată lumea și abia aștept să îi ascult. Sunt încântat că am gândit un eveniment unic în România, cu o întrebare grea – Ce crezi că se va întâmpla anul viitor? – care va avea 40 de răspunsuri, toate interesante pentru că vin din partea unor personalități care și-au dovedit valoarea în domeniile în care activează. “

Pe site-ul evenimentului – www.anulviitor.ro – sunt disponibile mai multe informații despre eveniment, precum și lista invitaților și programul celor două zile ale conferinței.

Bucuresti, 05.11.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *