Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La 10 ani de aniversare, AFI Cotroceni îi provoacă pe cei mici la distracție

AFI Cotroceni sărbătorește 10 ani de la deschidere și îi premiază pe cei mici care au vârsta de 10 ani! În cel mai mare mall din România, copiii continuă să se bucure de cele mai multe spații de joacă și de shopping.

La 10 ani de aniversare, copiii care au aceeași “vârstă” ca AFI Cotroceni vor primi un cadou surpriză! În perioada 21 octombrie-29 decembrie, copiii care împlinesc 10 ani pot veni la Info Desk, însoțiți de părinți sau de un tutore legal și să facă dovada împlinirii vârstei, prezentând certificatul de naștere pentru a primi un cadou surpriză din partea AFI Cotroceni.

AFI Cotroceni oferă din acest an spații și mai mari pentru distracție! Gymboland și-a mărit spațiul dedicat cu 50 de mp2 și îi invită pe copii într-un univers unic în care se pot bucura de activități magice, gândite special pentru a le stimula imaginația și creativitatea. Cei mici vor fi supravegheați în permanență de echipa Gymboland, iar părinții pot verifica în permanență activitatea lor. Spațiul este conceput astfel încât copiii să se poată juca în voie, să se învârtă, să alerge și să se cațere fără cea mai mică grijă.

AFI Cotroceni 10 ani

O altă surpriză vine de la magazinul certificat LEGO® care s-a mărit, de asemenea, și în care se pot găsi seturi noi, seturi exclusive și de colecție LEGO, dar și o zonă destinată construcției propriei minifigurine.

Distracția continuă la AFI Cotroceni în fiecare zi! Singurul patinoar indoor dintr-un mall din România îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă pentru a se distra la ice karting sau pentru a lua primele lecții de patinaj, organizate în parteneriat cu Școala EduSport.

ZORKY’S PLANET, primul parc de distracții din România deschis într-un mall, îi atrage pe cei mici cu nenumărate posibilități de distracție: singurul ROLLER COASTER din Europa de Est amplasat într-un mall, jocuri mecanice, bumper-cars, simulatoare și playground!

Museum of Senses, Laser Max Arena, Kiddy Rides, singura sală de X-Box din România cu X-Box One, simulatoarele RoMotion, experiențele de VR gaming și Cinema City sunt alte posibilități de distracție și de petrecere a timpului liber în AFI Cotroceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *