Shadow

Rowenta Silence Force Cyclonic – silențiozitate și performanță

Cleaning mode activated! Este momentul pentru o mică pauză de la binge watching! Cu aspiratorul fără sac Rowenta Silence Force Cyclonic mizezi pe curățenie eficientă în… liniște. Silence Force Cyclonic oferă un nivel de silențiozitate de neegalat, combinat cu o putere constantă de aspirare.

Tehnologii avansate pentru mai mult confort

Ca un super erou gata de acțiune, Silence Force Cyclonic asigură o aspirare silențioasă, de doar 67 dB(A), datorită sistemelor Silent Blocks și Air Silencer. Motorul suspendat reduce vibrațiile, iar spuma acustică din jurul acestuia captează zgomotul. Noul cap de aspirare multisuprafețe POWER AIR cu 2 poziții optimizează circulația aerului, alunecă ușor și permite curățarea în profunzime pe covoare, pardoseli cu model în relief și parchet! Ajunge chiar și în locurile greu accesibile de sub piesele de mobilier.

Forget about allergies! Sistemul performant cu 3 niveluri de filtrare colectează până la 99,98 % din particulele fine de praf, astfel tu respiri un aer mai pur. Mai mult, nu există riscul deschiderii accidentale a recipientului integrat, iar procesul de golire este foarte simplu.

Silence Force Cyclonic

Putere de aspirare extremă cu un consum de energie redus

Silence Force nu deranjează vecinii mofturoși, așadar ai sesiuni de curățenie într-un timp scurt și cu nivel de zgomot redus! Eco-friendly, aspiratorul fără sac dispune de motorul Effitech, care împreună cu tehnologia ciclonică de aspirare și Air Booster, te ajută să obții performanțe înalte pe orice suprafață, cu un consum de energie scăzut.

În doar câteva minute, Silence Force Cyclonic și-a făcut conștiincios treaba, iar tu poți pregăti popcornul! Așază-te comod pe canapea și dă play următoarelor episoade din serialul preferat!☺

#GoodToKnow Beneficiază de garanția extinsă Rowenta – achiziționează până pe 31 decembrie orice aspirator Rowenta din gama Silence Force și înregistrează produsul pe www.rowenta.ro/garanție-extinsă. Ai 2 ani garanție internațională Rowenta plus 3 ani service extins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *