free download 78 travel guides written by experts

KYOCERA MITA castiga titlul “Line of the Year” acordat de Buyers Laboratory, pentru imprimantele

alb-negru

Imprimantele si multifunctionalele ECOSYS au castigat patru distinctii “Pick of the Year” acordate de Buyers Laboratory si premiul pentru eficienta energetica uimitoare, acordat echipamentului Kyocera FS-4020DN

Kyocera Mita, partener SCOP Computers in distributia de echipamente print©, anunta castigarea unei serii de premii acordate de catre prestigioasa autoritate Buyers Laboratory Inc. (BLI) imprimantelor alb-negru Kyocera, totul culminand cu castigarea premiului “Line of the Year” acordat imprimantelor alb-negru Kyocera. De peste 45 de ani, Buyers Laboratory Inc. reprezinta sursa principala de informatii impartiale si de incredere pentru produse destinate industriei de imagistica. Astfel, distinctiile oferite, reprezinta o garantie oferita utilizatorilor, in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea echipamentelor Kyocera.

Prestigiosul premiu “Line of the Year” a fost acordat gamei de produse care a demonstrat o performanta net superioara in cadrul procedurile de testare efectuate de catre BLI. Factorii care s-au impus in procesul de evaluare au fost: fiabilitatea, usurinta in utilizare, calitatea printului, productivitatea si economia exercitata de echipament in beneficiul utilizatorului. In decursul anului 2010, BLI a testat cinci imprimante laser alb-negru Kyocera, toate obtinand clasificarea “Highly Recommended”, iar patru din cele cinci modele, au obtinut statusul “Pick” din partea echipei de testare BLI. Rezultatele superioare au determinat ca imprimantele Kyocera sa fie alegerea potrivita pentru premiul “Line of the Year”.

Laboratoarele Buyers impreuna cu David Sweetnam, European Laboratory and Research Manager, BLI International, au concis: “Imprimantele alb-negru Kyocera au fost intotdeauna puternice si performante in valoarea furnizata. Incepand cu modele entry-level si pana la imprimantele format A3, utilizate in cadrul unor departamente cu personal numeros, echipamentele Kyocera sunt robuste si fiabile, adevarati “cai de bataie”, ce fac fata cu succes unui volum ridicat de lucru”. Si pentru ca imprimantele ECOSYS folosesc consumabile ultra-durabile, rezultatul este ca acestea nu necesita bugete pretentioase, si in plus, sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Kyocera FS-4020DN – recunoscuta pentru eficienta energetica uimitoare

Buyers Laboratory Inc. a recunoscut eficienta energetica a imprimantei FS-4020DN, multumita particularitatii acesteia de a asigura un consum de energie in modul “sleep”, vizibil redus in comparatie cu competitorii sai, precum si un timp de activare injumatatit fata de alte echipamente.

Echipamentele de printare Kyocera – recomandate pentru grupe de lucru cu volum ridicat de munca

Imprimantele FS-1320D, FS-1370DN si echipamentul multifunctional FS-3140MFP au inregistrat rezultate spectaculoase in cadrul testarii pentru echipamente destinate grupelor medii de lucru. BLI a recompensat “design-ul robust, facilitate in utilizare si un cost total scazut al proprietatii”. In aceasta privinta, laboratoarele Buyers si David Sweetnam, European Laboratory and Research Manager, BLI International, au afirmat: “aceste imprimante reprezinta ceea ce au nevoie utilizatorii din sectorul business, pentru a beneficia de: rapiditate, avantaje si fiabilitate”.

· In urma acordarii acestor premii echipamentelor Kyocera, Oliver Kreth, Marketing Director Kyocera Mita afirma: ”Linia de produse Kyocera Mita este mai puternica decat oricand. Aceste distinctii reprezinta confirmarea rezultatelor exceptionale obtinute, in urma focusarii intregii companii, pentru a incorpora in echipamentele noastre: usurinta in utilizare, economie, eficienta, toate aceastea pentru a oferi clientilor avantaje reale”.

Bucuresti, 09.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *