free download 78 travel guides written by experts

Kumar Ramachandran, noul director al departamentului persoane fizice – Citibank Romania

Kumar Ramachandran este noul director director al diviziei Citibank România ce oferă servicii şi produse persoanelor fizice, începând cu 15 septembrie 2008. John Hays, care a condus divizia de persoane fizice a Citibank România, va prelua coordonarea nou înfiinţatei divizii de Vânzări şi Distribuţie a Citibank România.
  Kumar Ramachandran, 41 de ani, şi-a început cariera în cadrul Citibank în India, în 1989. De-a lungul anilor a lucrat atât pe segmentul de retail, cât şi pe cel de corporate banking, ocupând diferite funcţii manageriale în vânzări şi distribuţie, operaţiuni şi tehnologie, în India, Marea Britanie, Europa Centrală şi Rusia.

Kumar s-a alăturat echipei din Rusia în aprilie 2005, în calitate de Chief Operating Officer. În august 2006 a devenit director de retail la Citibank Rusia reuşind să dubleze veniturile acestui departament în cei doi ani în care s-a aflat la conducerea lui.

Kumar este licenţiat în Comerţ şi deţine un MBA obţinut în India. Kumar a urmat cursuri de specializare precum şi cursuri de management şi leadership.

Divizia de persoane fizice a Citibank România furnizează produse şi servicii bancare prin intermediul celor 39 de agenţii şi al celor 50 de centre de vânzări situate în întrega ţară. Departamentul de consumer are 440 de angajaţi cărora li se adaugă şi cei peste 650 de agenţi de vânzări directe.  

Bucuresti, 16.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *