free download 78 travel guides written by experts

KRUK International lanseaza platforma online www.datoriamea.ro

KRUK International, unul dintre liderii pieţei de colectare creanţe din România, lansează platforma de comunicare online www.datoriamea.ro, parte integrantă a campaniei “Datoria mea”. Compania KRUK International își propune ca prin noul website să inițieze un contact permanent cu clienţii interesaţi de această temă şi să ofere suport în obţinerea cât mai multor informaţii relevante pentru rezolvarea acestui tip de probleme.

“Campania Datoria mea are ca obiectiv informarea şi determinarea unui comportament de plată responsabil în rândul oamenilor cu datorii. De aceea, site-ul www.datoriamea.ro ne permite acum o mai mare interacţiune cu clienţii noştri şi posibilitatea de a le oferi acestora răspunsuri la întrebările pe care le au”, a declarat Isabela Iacob, Director General KRUK International.

Platforma de interacţiune online www.datoriamea.ro este realizată într-o manieră grafică prietenoasă, informaţia fiind astfel organizată încât să permită accesul facil la subiectele de interes. Website-ul este împărţit în 4 secţiuni principale – Informaţii pentru debitori, Noutăţi, Video şi Întreabă Expertul. La rândul său, fiecare secţiune se divide în subsecţiuni, printre cele mai importante fiind “Sfatul expertului” şi secţiunea “Forum”. Astfel, cei interesaţi pot intra în contact cu specialiştii KRUK International şi pot obţine informaţii suplimentare referitor la modul în care relaţia debitor- companie de colectare creanţe funcţionează.

Campania “Datoria mea” a fost iniţiată de KRUK International în data de 20 septembrie 2010, fiind prima din România, implementată în industria de profil. Obiectivul acestei iniţiative este să-i determine pe debitorii cu întârzieri la plata datoriilor să fie deschişi contactului, dialogului şi cooperării cu entitățile de credit sau cu companiile de colectare a creanţelor, deoarece toate acestea sunt în interesul lor.

Despre KRUK International

Compania KRUK International S.R.L. a fost înființată în anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pieței de management al creanțelor comerciale din Polonia. Compania este specializată în managementul integrat al creanțelor, având clienți atât din sectorul financiar, cât și companii. KRUK International a dezvoltat activități de colectare a creanțelor bancare ale companiilor de intermediere a creditelor, companiilor de asigurări și leasing, operatorilor de telefonie fixă și mobilă, cât și ale companiilor de distribuție a bunurilor de larg consum. Compania este de asemenea un jucător important pe piața achiziţiei de portofolii de creanțe, în special de la bănci.

Bucuresti, 18.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *