metalshow

KLYDE lanseaza o varianta deosebita a piesei “Only One” a lui Kanye West

KLYDE lanseaza astazi o interpretare proprie a hitului "Only One" apartinand lui Kanye West.

In ciuda controverselor care il inconjoara, Kanye ramane un artist de referinta pentru industria muzicala contemporana, iar KLYDE considera ca americanul are o serie de calitati care inspira cariera oricarui artist: "Kanye West este unul dintre artistii pe care ii admir (chiar daca nu sunt tot timpul de acord cu ce face si spune) si care mi se pare ca tot timpul incearca sa faca ceva diferit si revolutionar, ceea ce sper sa am si eu sansa sa fac".

De ce a ales piesa "Only One" din galeria de hituri a lui Kanye? "Am ales piesa "Only One" din diferite motive. Unul ar fi ca prin acest cantec spune povestea mamei lui care a murit si felul in care a simtit ca mama sa comunica prin el in momentul compozitiei. Al doilea motiv este ca am vrut sa prezint o versiune diferita fata de original, in care ascultatorii se pot axa mai mult pe versuri. Pentru fiecare poate avea alta semnificatie"

Cu acest cover, KLYDE da startul unui sezon muzical plin de noi surprize pe care le-a pregatit cu atentie in cursul acestei veri.

Written by: Dean, Michael G / Dockery, Kirby Lauren / Goldstein, Noah D / Mccartney, Paul James / West, Kanye Omari. Published by: A Song A Day / EMI Blackwood Music Inc / MPL Communications Inc / Noah Goldstein Music / Papa George Music / Please Gimme My Publishing Inc / Reach Music Publishing Inc / Roc Nation Music

"Pe viitor doresc sa cresc cat mai mult ca si artist, atat vocal cat si compozitional, deoarece imi place tot timpul sa imi compun piesele. Totodata, mi-ar placea sa am sansa candva sa compun si pentru alti artisti. Vreau sa lansez cat mai multe piese bune si sa am colaborari care sa se bucure de succes, sa fac ceva diferit care sa ramana in atentia publicului mult timp de acum inainte", a declarat artistul.

KLYDE s-a remarcat odata cu participarea la concursul X Factor in sezonul 3 acolo unde a lasat o impresie puternica atat publicului, cat si juriului. Artistul a debutat cu single-ul "Shot Me Down" pentru care a si filmat un videoclip, dovedind ca are toate atributele unui super star care sa cucereasca topurile radio si TV intr-un viitor apropiat.

Bucuresti, 08.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *