free download 78 travel guides written by experts

KFC Romania a sustinut Festivalul National de Teatru al detinutilor EXIT

În perioada 9-10 noiembrie, KFC România a susţinut pentru a doua oară consecutiv Festivalul Naţional de Teatru al deţinuţilor EXIT, organizat de asociaţia ART Fusion. Scopul festivalului este de a îmbunătăţi percepţia societăţii româneşti asupra deţinuţilor în vederea facilitării pe termen lung a procesului de reintegrare socială a acestora în comunitate.

KFC România şi-a aşteptat clienţii pasionaţi de teatru la Nottara unde s-au pus în scena zece piese de teatru elaborate de tineri deţinuţi din 9 penitenciare din România. Nume sonore ale scenei teatrului românesc precum Maria Manolescu, Mihaela Michailov, Radu Apostol şi Bogdan Georgescu au realizat selecţia celor 10 piese care vor fi reprezentate la Bucureşti.

Festivalul Naţional de Teatru al deţinuţilor EXIT este al treilea festival cultural susţinut de KFC România anul acesta. În luna octombrie, KFC a susţinut Festivalul Internaţional al Filmului de Comedie “Comedy Cluj”, iar în luna iulie compania a fost alături de clienţii săi în cadrul festivalului de artă şi evenimente urbane fatzaDa care a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov.

Bucuresti, 11.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *