creative night talks

Kenny G – un telefon personal pentru indragostiti

Cu ocazia Zilei Indragostitilor, Kenny G a lansat o promotie speciala. Concursul “Be mine” a fost dedicat fanilor care au achizitionat un album din magazinul online al instrumentalistului in perioada 5-12 Februarie. Acestia au avut sansa de a castiga un telefon personal din partea lui Kenny G insusi pentru a-i ura un Valentine’s Day fericit.

Cuplurile, indragostitii sau singuraticii stiu insa ca Ziua Indragostitilor nu trebuie sarbatorita numai pe 14 Februarie! 30 aprilie 2009 poate fi celebrata ca atare, avand in vedere ca instrumentistul va oferi “An evening with Kenny G” la Sala Palatului din Bucuresti in data respectiva. Un show de neuitat in care saxofonu-i faimos va genera o atmosfera de poveste in care nostalgia si romantismul vor fi cuvintele de ordine.

Biletele pentru concert au fost puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica , Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro. Preturile acestora variaza intre 80 de Ron (categoria IV) si 180 Ron (categoria I).

Momentan Kenny G este prezent in radio-urile din intreaga lume cu piesa “Tango”, single desprins de pe cel mai recent material muzical al sau “Rhythm & Romance”, o combinatie armonioasa de salsa si samba, cu care artistul va incanta de altfel si romanii.
   

Bucuresti, 26.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *