metalshow

kdo.ro sau arta de a face numai cadouri speciale

In octombrie s-a lansat un nou magazin online de cadouri: kdo.ro, care are ambitia sa ofere privitorilor cate un cadou unic cu fiecare click. Pentru aceasta, au fost stranse cu atentie si pasiune cadouri care merg de la gadget-uri la art-deco si seturi de caligrafie, de la obiecte de design pana la accesorii de picnic, covoare sau delicatese de ciocolaterie. Dragostea, pretuirea, recunostinta, bucuria, regretul, solidaritatea, generozitatea se traduc toate prin cadouri. Cadouri oferite persoanelor atat de diferite din jurul nostru. Cum sa impaci atatea stari si atatea gusturi? Pentru asta exista kdo.ro. Un univers creat cu inspiratie, pentru arta de a face cadouri speciale. Cadouri care nu trec neobservate si nu se uita.

In paginile site-ului se regasesc game inedite de cadouri atent alese, cu personalitate, ce poarta marca unor producatori de cea mai buna calitate si a unor branduri aduse in exclusivitate pe piata romaneasca de kdo.ro, combinand design-ul, noutatea si originalitatea cu arta si amprenta spiritualitatii unor popoare cu totul speciale.

Seturile WARM din ceramica si lemn, pentru servit ceaiul sau cafeaua, reprezinta unul dintre exemplele care confirma unicitatea cadourilor pe care kdo.ro le aduce publicului. Ele apartin unui brand finlandez exclusivist, premiat in diverse publicatii de design pentru inovatiile sale, cu produse care redefinesc utilitatea si stilul, aducand o nota cu totul speciala, rafinata, oricarei mese.

Gama de produse de sticlarie neconventionala semnate de designerul Agatha Ruiz de la Prada reprezinta un alt motiv solid pentru care kdo.ro isi tine promisiunile fata de public: la fiecare click, un nou produs cu totul special se arata ochilor celor care cauta rafinamentul, stilul, ineditul. Gama fun de genti sau carnetele pentru firile mai pasionale completeaza viziunea cu totul noua asupra artei de a face cadouri pe care kdo.ro o propune.

Gadget-uri, produse de papetarie sau office de cea mai buna calitate, pielarie fina sau seturi de caligrafie unice pe piata, o gama bogata de articole art-deco cu design in tendinte, seturi pentru copii la fel de neconventionale, produse pentru hobby, delicatese de ciocolaterie, covoare iraniene originale, toate compun un univers minunat al cadourilor cu totul si cu totul speciale, capabile cu adevarat sa exprime.

Intra pe www.kdo.ro si descopera in cate feluri minunate ii poti bucura pe ceilalti.

Bucuresti, 17.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *