metalshow

Webstyler aduce in Romania primul premiu in categoria Interactive

de la Golden Drum

Aseara, la Golden Drum, Webstyler a castigat premiul Silver Drum. Lucrarea premiata “Alo…322? Vreau presedintele inapoi!” a fost inscrisa in sectiunea Interactive, unde a concurat cu 140 de lucrari din peste 20 de tari, aceasta categorie fiind deschisa agentiilor din toata lumea, nu doar din Noua Europa.

“Sunt bucuros, pentru ca Romania a spart gheata la Interactive si pentru ca am reusit sa luam Silver intr-o companie selecta, cu lucrari premiate la Cannes. Faptul ca numai sapte lucrari au fost premiate vorbeste de la sine despre standardele si asteptarile jurului de anul acesta”, a spus Bogdan Nitu, Director General Webstyler. Lucrarea “Alo…322? Vreau presedintele inapoi!”, semnata Webstyler, a facut parte din campania online integrata pentru referendum a presedintelui suspendat Traian Basescu. Aceasta a fost dezvoltata sub conceptul general “arate-le ca tu ai puterea” si valorifica mijloacele web 2.0, dand reala putere de actiune internautilor. Ringtone-ul poate fi in continuare descarcat de pe link-ul //www.basescu.ro/index.php?o=pentru_tine

“Golden Drum International Advertising Festival” este cel mai prestigios festival de publicitate din Noua Europa. Acesta se desfasoara in perioada 14-19 octombrie, in Portoroz, Slovenia.

Bucuresti, 17.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *