free download 78 travel guides written by experts

Kanal D iti  “Deschide Camera Comorilor!” din 5 martie

In aceasta primavara, Kanal D lanseaza cel mai antrenant show-concurs al momentului! “Deschide Camera Comorilor!” da tonul distractiei la Kanal D din 5 martie, de la ora 20.00, cu o combinatie exploziva de intrebari care testeaza cunostintele, curse contra-cronometru si premii uriase, toate acestea fiind orchestrate cu umor si vigilenta de Liviu Varciu, amfitrionul show-ului.

Rabdarea, inteligenta, viteza de reactie, eficienta in echipa sunt calitatile care pot face din concurenti strategi perfecti si castigatori ai “Camerei Comorilor”. Participantii trebuie sa dovedeasca faptul ca stiu sa isi coordoneze perfect fiecare “mutare”, fizica sau mentala, pentru a obtine cat mai multe premii.

In fiecare editie, trei cupluri vor intra in concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul avand in componenta o vedeta insotita de un prieten sau o ruda apropiata. Cele 3 perechi vor trebui sa parcurga noua runde de intrebari, fiecare raspuns corect echivaland cu un anumit timp petrecut in Camera Comorilor, locul de unde concurentii pot pleca cu premii consistente – gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar si cu o masina. Obiectele trebuie scoase rapid din Camera inainte ca usile sa se inchida.

“Imagineaza-ti o incapere spatioasa, in care n-ai loc sa arunci un ac de atatea premii. Teoretic, poti sa iei orice de acolo si oricat de mult. Dar, daca nu-ti calculezi corect timpul, degeaba. Usile s-au inchis si echipa a pierdut tot! In niciun concurs de televiziune, timpul nu a fost atat de valoros ca acum, si niciodata pana acum o usa inchisa in nas nu a generat atat de mult spectacol si atata suspans”, a spus Liviu Varciu.

Un membru al echipei va raspunde la o intrebare de cultura generala cu patru optiuni de raspuns. Daca alege varianta corecta, Camera Comorilor se va deschide, iar coechipierul sau va putea incepe sa colecteze cat mai multe premii, in functie de timpul acordat pentru fiecare intrebare. El poate alege intre doua categorii de castiguri: cele pe care le poate lua imediat sau cele care necesita o provocare mai complexa decat simpla colectare. Intrebarea „Cheia Comorii” reprezinta ultima provocare din joc şi etapa finala. Concurentul din Arena Camera Comorilor, cel responsabil cu proba de viteza si forta, se alatura concurentului din Arena Trivia, responsabilul cu raspunsurile la intrebarile de cultura generala, pentru raspunsul final care le poate aduce intreg continutul Camerei Comorilor.

Mai multe despre regulamentul concursului puteti afla accesand linkul urmator: //www.kanald.ro/Regulamente/.

“Deschide Camera Comorilor” este un format de televiziune international de succes, “Raid the Cage”, produs de Sony Pictures Television. Show-ul a cucerit telespectatorii din Grecia, Israel, Turcia, China, Rusia si Argentina. Datorita succesului sau, formatul “Raid the cage” a mai fost vandut in Peru, Irlanda si Spania. In Israel, tara de origine a formatului, “Raid the Cage” a inregistrat rezultate incredibile, prima editie a show-ului obtinand o cota de piata de 45.1%, pe targetul National. In plus, televiziunea care difuzeaza emisiunea a comandat un al doilea sezon dupa ce primul a crescut media slotului cu 42%.

Nu ratati, incepand din 5 martie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, cea mai antrenanta emisiune concurs a momentului, “Deschide Camera Comorilor”, cu Liviu Varciu, la Kanal D!

Bucuresti, 17.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *