Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

K Tech – Ultra PRO sponsorizeaza

Congresul Internaţional CONVENTUS SOCIETAS ORL LATINA

K Tech – Ultra PRO participă, în calitate de sponsor, la ediţia a 36-a a Congresului Internaţional de medicină, CONVENTUS SOCIETAS ORL LATINA, organizat în perioada 26-29 aprilie în cadrul Complexului expoziţional ROMEXPO.

Evenimentul medical internaţional, ce se desfăşoară într-un mediu ştiinţific de prestigiu, se află la a treia ediţie organizată în Bucureşti.

„Participarea la Congresul Internaţional CONVENTUS SOCIETAS ORL LATINA reprezintă pentru noi susţinerea unor idei inovatoare, aşa cum grupul K Tech – Ultra PRO o face de 10 ani pe piaţa IT&C din România. Este o confirmare a faptului că tehnologia şi ştiinţa au ca numitor comun progresul, ghid al strategiei grupului K Tech – Ultra PRO”, a declarat Cătălin Butolo, Director de Marketing al grupului K Tech – Ultra PRO.

În calitate de sponsor, K Tech – Ultra PRO a asigurat întregul echipament de tehnică de calcul. De asemenea, pentru buna desfăşurare a Congresului, specialiştii K Tech – Ultra PRO au pus la dispoziţia organizatorilor şi asistenţa tehnică necesară.

“Implicarea K Tech – Ultra PRO ne onorează, deoarece reprezintă o recunoaştere a importanţei evoluţiei ştiinţifice în medicină oferită de liderul pe piaţa de PC-uri din România”, a declarat Prof. Dr. Dorin Sarafoleanu, preşedinte al celei de-a 36-a ediţie a Congresului Internaţional CONVENTUS SOCIETAS ORL LATINA 2006.

K Tech – Ultra PRO este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa IT din România, oferind clienţilor săi accesul la produse şi servicii de înaltă calitate, la brand-uri internaţionale recunoscute şi apreciate

Despre K Tech – Ultra PRO

K Tech – Ultra PRO este, conform ultimelor date furnizate de IDC EMEA PC Tracker, lider pe piaţa PC-urilor din România în anul 2005.
Astfel, K Tech – Ultra PRO ocupă primul loc în topul vendorilor de unităţi desktop sub brand propriu, cu un număr de 64.221 unităţi “Ultra” vândute şi o creştere de 35% comparativ cu anul 2004, deţinând o cotă de piaţă de 12,8%.
Grupul K Tech – Ultra PRO este una din cele mai importante prezenţe de pe piaţa românească de IT, desfăşurând activităţi atât în segmentul de retail cât şi în cel de distribuţie.
Activitatea de distribuţie a grupului, realizată prin K Tech Electronics, s-a desfăşurat în 2005 printr-un număr de aproximativ 1800 resell-eri, într-o creştere sensibilă faţă de anul precedent.
În anul 2005 grupul K Tech – Ultra PRO a obţinut o cifră de afaceri de 80 milioane dolari, în creştere cu 20,30% comparativ cu anul 2004.
În ultimii doi ani, grupul K Tech – Ultra PRO a dus o politică constantă de extindere a lanţului de magazine Ultra PRO Computers.
În luna decembrie 2005, lanţul de retail era alcătuit din 79 magazine, din care 24 în Bucureşti şi restul acoperind oraşele importante din ţară.
În 2003 a fost înfiinţată compania Ultra PRO Software. Specializată în soluţii software şi hardware integrate, aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă diversificată. Din aceasta, remarcăm sistemul de pontaj şi control acces ultraTracker, sistemul de supraveghere video ZSK şi platforme e-commerce. Ultra PRO Software este o companie flexibilă, capabilă să creeze aplicaţii la cerere, conform specificaţiilor clienţilor săi.
Grupul K Tech – Ultra PRO este prezent nu doar pe piaţa IT, asumându-şi angajamente în sprijinirea generaţiei tinere şi foarte tinere – o componentă de bază pentru evoluţia viitoare a societăţii. Faptul s-a concretizat în participarea constantă la evenimente dedicate acestui segment de vârstă (Ado Expo, Festivalul îngheţatei, Baby Expo, concursul Piticot pentru preşcolari etc.) sau în promoţii speciale în anumite perioade ale anului.
Site web: www.ultrapro.ro

Bucuresti, 26.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *