adicolor cauta partener de colaborare

adicolor online competition

adidas Originals ofera utilizatorului de internet o sansa unica: de a deveni ultimul partener oficial al conceptului adicolor, concept relansat anul acesta. Aceasta posibilitate unica duce adicolor la un alt nivel, subliniind ideea principala: stimularea exprimarii personale si a creativitatii. Participantii vor avea ocazia sa isi vada pantofii sport personalizati de ei produsi intr-o cantitate limitata si distribuiti in intreaga lume.

Galeriile online adicolor sunt deschise pe site-ul  www.adidas.com/adicolor si permit utilizatorilor sa propuna design-uri personale. In momentul in care un design este propus unei galerii, acesta poate sa ajunga in finala competitiei online de design.
Pe 3 mai 2006 galeriile vor fi atent vizionate de partenerii existenti adicolor si juriul va selecta un grup de 10 finalisti pentru fiecare galerie adicolor. Desenele acestora vor fi postate online si publicul poate vota designul preferat. Designul fiecarei galerii, care aduna cele mai multe voturi, va castiga permiul specific acelei galerii.

Galeria 1: “Competitia White Series”
Oricine poate propune un design pentru o piesa din colectia adicolor White Series. Odata realizat designul, participantul trebuie sa fotografieze lucrarea si sa o depuna in Galeria White Series pana la 1 mai 2006. 
Designul castigator va fi produs in editie limitata (50 de produse). Din cele 50 de produse, 25 vor fi oferite castigatorului in marimi alese de el si 25 vor fi oferite spre vanzare publicului. Castigatorul va primi drepturi de autor pentru fiecare produs vandut.  

Galeria 2: “The other competition” (Cealalta competitie)
In aceasta galerie pot fi expuse orice teme. Desenele selectionate de juriu vor merge in finala, iar designul castigator, care a primit cel mai mare numar de voturi, va castiga o editie extrem de limitata a produselor  60" Toy2R.

Galeria 3: “Design Tool Competition”
Folosind instrumentul de desenat online, orice concurent isi poate dezvolta talentul, ideile si definitiva conceptul inainte de predarea lucrarii finale. Cea mai impresionanta si creativa piesa va fi selectata de juriu si propusa in finala competitiei. Designul castigator, care va aduna cel mai mare numar de voturi, va castiga o jacheta de piele adicolor A-15 .
 
Castigatorii vor fi anuntati la data de 26 mai 2006 pe site-ul www.adidas.com/adicolor

Bucuresti, 26.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *