free download 78 travel guides written by experts

„Jurnal de Antreprenor” ajunge la Cluj-Napoca si Arad

Radu Georgescu, antreprenor în serie şi investitor, Chairman al GECAD Group, continuă întâlnirile cu tinerii de la liceele de top din ţară, desfăşurate în cadrul proiectului Jurnal de Antreprenor. După Iaşi şi Timişoara, Jurnal de Antreprenor a ajuns în această săptămână la Braşov, la Colegiul Naţional Andrei Şaguna şi la Liceul de Informatică Grigore Moisil, urmând ca pe 21 noiembrie, Radu Georgescu să întâlnească la Cluj-Napoca liceenii de la Colegul Naţional Emil Racoviţă şi de la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu. În decembrie vor fi organizate întâlniri în Arad.

“Îmi doresc să împărtăşesc din experienţa mea celor care pot forma comunitatea antreprenorială de mai târziu. Întâlnirile la care am participat până acum mi-au dovedit că există foarte mulţi tineri cu idei dintre care oricând poate apărea creatorul unei supertehnologii sau al unui serviciu inovator cu impact internaţional”, spune Radu Georgescu, Chairman GECAD Group.

“Succesul de care s-a bucurat proiectul încă din prima etapă ne-a determinat să atragem alături de noi şi alţi antreprenori care să aducă un plus de valoare întâlnirilor cu liceenii, dar şi cu comunităţile locale de business. La Timişoara am beneficiat de prezenţa domnului Dominic Bucerzan, director general la compania BB Computer din Arad şi profesor de criptografie şi securitate IT la Universitatea Aurel Vlaicu din localitate, pe care îl aşteptăm să fie alături de noi şi cu alte ocazii”, spune Iuliana Butuc-Cerchez, coordonatorul proiectului Jurnal de Antreprenor.

Jurnal de Antreprenor a debutat în septembrie anul curent şi urmăreşte să stimuleze spiritul antreprenorial în licee şi în comunitatea de business locală.

Proiectul se desfăşoară sub forma unor întâlniri periodice cu elevii ce urmează cursuri cu profil real (informatică, matematică-informatică) în cadrul unor licee de prestigiu din ţară, urmate de întâlniri informale cu antreprenori şi companii locale, activi în industria de software şi a tehnologiilor web.

La organizarea întâlnirilor din Braşov şi Cluj-Napoca au colaborat reprezentanţi ai revistei CHIP, organizaţiilor JADE România, JCI International şi Startup Cluj.

Bucuresti, 18.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *