free download 78 travel guides written by experts

Juniper Networks – lider pe piata tehnologiilor de securitate

Infonetics Research, cea mai importanta companie de cercetare de piata si consultanta specializata pe retelistica si telecomunicatii, anunta ca Juniper Networks isi mentine si consolideaza pozitia de lider pe piata de SSL VPN (Secure Sockets Layer Virtual Private Network). Potrivit celui mai recent raport al Infonetics, Juniper Networks a obtinut o cota de piata de 32% pe segmentul de solutii SSL VPN in ultimul trimestru al anului 2005 si 33% in intregul an, adica mai mult decat dublu fata de cel de-al doilea clasat.

"Juniper Networks continua sa fie lider de piata, remarcandu-se prin permanentele inovatii si inalta performanta a solutiilor sale de securitate. Juniper Networks a devenit lider pe piata solutiilor SSL VPN in 2004, atat din punctul de vedere al veniturilor, cat si al volumului de vanzari inregistrat," declara Jeff Wilson, Analist Coordonator al Departamentului VPN si Securitate din cadrul Infonetics Research.

Acelasi raport pozitioneaza Juniper Networks pe locul 2 pe piata de high-end firewall si VPN (virtual private network) cu o cota de piata de 34% pentru trimestrul 4 si pentru intregul an 2005. Produsele high-end firewall si VPN oferite de Juniper Networks includ seria NetScreen-5000, oferind  firewall pana la 30Gbps si VPN pana la 15Gbps, Integrated Security Gateway (ISG) 1000 si 2000 firewall/VPN. Juniper Networks a stabilit standardul pentru sistemele de securitate multi-service oferind companiilor mijlocii si mari, precum si centrelor de date, platforme ISG 1000 si 2000, ca serviciu unic firewall/VPN, si IDP (intrusion detection and prevention), pentru protectia la nivel de aplicatie a retelei.

"Juniper isi mentine si consolideaza pozitia pe piata solutiilor high-end Firewall si VPN, datorita performantei produselor si portofoliul permanent imbunatatit. Potrivit raportului Infonetics Research, in urma lansarii modulelor ISG 1000, 2000 si IDP, Juniper a inregistrat o crestere a veniturilor generate de solutiile Firewall/VPN si IPS (Intrusion Prevention Systems) mai rapida decat a intregii piete de firewall si IPS," a adaugat Wilson.

DATACOM
DATACOM, distribuitor unic in Romania al solutiilor CA, Juniper Networks si Extreme Networks, promoveaza tehnologii care si-au dovedit eficienta in cele importante organizatii din intreaga lume si in peste 350 de companii din Romania. Cu un personal tehnic certificat international, DATACOM asigura partenerilor sai acces la Centrul de Compenta si support help-desk. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com.

Juniper Networks
Juniper Networks este la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si de networking. Printre clientii sai se numara 8 din primele 15 companii listate de Fortune 500, si primii 25 service provideri. La nivel global, indiferent de industrie, Juniper Networks contribuie in mod esential la transformarea conceptului de networking, oferind stabilitatea, siguranta, eficienta si rapiditatea impuse de aplicatiile folosite in prezent si viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net

Bucuresti, 28 martie 2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *