free download 78 travel guides written by experts

ADVERTISING SHOW 2006

Cel mai dinamic targ de productie publicitara din tara !

Notati-va in agende: au inceput inscrierile la Advertising Show, cel mai dinamic targ de productie publicitara din tara, care va avea loc in perioada 20 si 23 septembrie a.c., la Romexpo – Pavilionul Central. 

Organizatorii, EUROEXPO si ROMEXPO, au demarat deja o ampla campanie de promovare a evenimentului prin intermediul media specializate, atat la nivel local si national, dar si la nivel international. Cei doi parteneri isi propun, pentru acest an, cresterea atat a numarului de vizitatori (~6.000 de persoane, in 2005), dar si numarul participantilor, in special al celor din strainatate.

Advertising Show isi propune si pentru aceasta editie organizarea unor evenimente speciale pentru firmele din domeniu. Pe langa programul de prezentari comerciale si seminarii, realizat impreuna cu firmele expozante, in acest an lansam intr-un nou format Concursul National pentru Calitatea Imprimarii, aflat la cea de a III-a editie si care se va adresa exclusiv  firmelor specializate in print digital – outdoor si indoor, serigrafie si tampografie.

Pentru firmele din domeniul obiectelor promotionale, ADVERTISING SHOW lanseaza o noua provocare, o competitie la finalul careia vom cunoaste cele mai bune 10 firme care pot oferi  “Un cadou la superlativ”. Ineditul / utilitatea / eleganta / umorul, dar si finisajele obiectelor, va pot aduce printre castigatori.

Este un concept nou al unui concurs ce se doreste a deveni un reper atat pentru firmele din acest domeniu, cat si pentru clientii finali.

Pentru mai multe informatii, inscrieri, dar si sugestii cu privire la cele doua concursuri, accesati  www.advertisingshow.ro .

Bucuresti, 28 martie 2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *