free download 78 travel guides written by experts

Jumatate dintre telespectatorii britanici au urmarit sambata megashow-ul X Factor

Din 17 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:20, muzica va suna mai bine ca niciodată în super producţia X Factor, la Antena 1.

Milioane de telespectatori din Marea Britanie au urmărit şi în acest weekend megashow-ul X Factor, aducând postului ITV o cotă de piaţă de peste 50 de procente. În România, din 17 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:20, muzica va suna mai bine ca niciodată în super producţia X Factor, la Antena 1.

Cel mai nou sezon X Factor din Marea Britanie s-a bucurat încă de la premiera megashow-ului de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor, fapt confirmat şi de audienţele extraordinare obţinute de megashow-ul care a făcut înconjurul lumii şi a pus pe jar audienţele din peste 50 de ţări.

Super producţia X Factor a confirmat din nou aşteptările, astfel că peste jumătate dintre telespectatorii britanici au urmărit sâmbăta trecută performările concurenţilor X Factor. Peste 12,5 milioane de telespectatori din Marea Britanie au urmărit momentul în care concurentul X Factor din Brighton, Lascel Wood, a uimit juriul megashow-ului care a pus pe jar audienţele din lumea întreagă cu interpretarea piesei Use Somebody a celor de la Kings Of Leon.

Bucuresti, 13.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *