free download 78 travel guides written by experts

Jorge – schimbare de look special pentru „Te cunosc de undeva!”

S-a tuns special pentru următorul rol din emisiune

Jorge, unul dintre concurenţii super show-ului Te cunosc de undeva! şi-a schimbat look-ul special pentru ediţia din această sâmbătă de la Antena 1. Deşi avea o podoabă capilară demnă de invidiat, Jorge a decis să se tundă pentru a-i semăna artistului pe care îl va avea de interpretat sâmbătă, de la 20.20.

Un profesionist desăvârşit, Jorge a acceptat cu maximă seriozitate toate provocările pe care Te cunosc de undeva! i le-a lansat. A fost pe rând, Maximilian, Beyonce, Bon Jovi, Ricky Martin, Andrea Bocelli şi Elvis. De fiecare dată a reuşit să surprindă juriul şi publicul şi să intre în pielea artiştilor pe care a trebuit să îi aducă pe scena Te cunosc de undeva!, iar rolul lui Elevis i-a adus şi titlul de câştigător al ediţiei. Un rol important pentru asemănarea cu legenda rock-n-roll-ului l-a avut freza lui Jorge. Artistul a decis însă să îşi sacrifice podoaba capilară de dragul show-ului.

Astfel, artistul s-a tuns special în această săptămână pentru a-i semăna lui Alex Velea, cântăreţul pe care Jorge îl va interpreta pe scena super show-ului Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva! a trecut deja de jumătatea primului sezon, iar telespectatorii au putut vedea pe scena super show-ului de la Antena 1 o serie de vedete naţionale şi internaţionale cărora le-au dat viaţă cei opt concurenţi. Tranformările incredibile prin care au trecut Lora, CRBL, Delia, Jorge, Julia Jianu, Iulian Vasile, Dan Helciug sau Maria Buză au fost atât de look, cât şi de atitudine şi timbru vocal.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *