free download 78 travel guides written by experts

Joi se deschide Targul de bani FINFAIR – a VI-a editie

Joi, 26 iunie, va incepe targul de bani FINFAIR organizat de FINMEDIA. Evenimentul, ajuns la a sasea editie, a devenit o traditie pe piata de credite din Romania.
 
Pe parcursul a trei zile, FINFAIR va reuni ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing, asigurari si credit, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si ale industriilor conexe.
Pentru editia din vara 2008, organizatorii estimeaza participarea a 8.000 de vizitatori, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, ale caror nevoi de creditare au crescut constant in ultima perioada.

“Consideram oportuna organizarea unui astfel de eveniment ca urmare a dezvoltarii continue a pietei financiare din Romania si a cererii tot mai mari de instrumente de creditare. La fel ca la fiecare editie FINFAIR, expozantii au pregatit si anul acesta produse adaptate necesitatii tuturor potentialilor clienti”, declara Adrian Alexandru, Director Executiv Finmedia.

Evenimentul ofera nu numai o modalitate de promovare a ofertelor pentru institutiile financiar – bancare din Romania, ci si oportunitatea relationarii directe intre acestea si clienti. Expozantii vor veni si in cadrul acestei editii FINFAIR cu oferte atractive, accesibile publicului larg si cu promotii speciale pe durata targului.

Vineri, 27 iunie, intre 11.00 si 13.00, Mugur Isarescu – Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei va modera conferinta “Creditul Bancar: noile frontiere” in cadrul Mesei Rotunde “Mugur Isarescu si invitatii sai”. La acest eveniment vor participa pesoane care reprezinta importanti factori de decizie si analiza  din sistemul financiar-bancar din Romania.

Program eveniment:
26-28 iunie – ora 10.00-18.00
Intrare libera.

Organizator: Finmedia

Partener principal: BRD Groupe Societe Generale

Partener: Raiffeisen Bank

Parteneri media: Radio Bucuresti, Ziua, Curierul National, Bursa, E Finance, Port.ro, ,  BankNews.ro, Business Adviser, Business Point, BankingNews, VreauCredit.ro, VreauCard.ro, Conso.ro, Bani si Afaceri, IMM Romania, Revista Conta, Acasa.ro.

Cu sprijinul: DailyBusiness.ro

Partener internet: Ines Group

Bucuresti, 24.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *