Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

IWG, lider pe piața spațiilor de lucru flexibile, lansează programul de francize Regus în România

IWG, lider mondial pe piața spațiilor de lucru flexibile a lansat o nouă schemă de franciză în România. Noul program le permite pentru prima dată operatorilor români de francize să intre în industria soluțiilor de lucru flexibile, o piață în plină expansiune, și să participe la dezvoltarea rețelei globale a IWG.

Spațiile de lucru flexibile, adesea cunoscute sub denumirea de coworking, au devenit în ultimii ani o industrie cu o rată de creștere accelerată. Termenul se referă la spații de birouri, săli de întâlnire și zone de coworking care pot fi închiriate pentru perioade care variază de la o oră la câțiva ani. Estimările arată că această industrie va crește cu 24% în fiecare an*. Până în 2020, 50% din forța de muncă va lucra remote în cele mai multe cazuri**. În 2022, previziunile indică o forță de muncă mobilă de 1,87 miliarde de oameni*** la nivel global. Acesta este și motivul pentru care gigantul imobiliar JLL estimează că până în anul 2030****, 30% din spațiile imobiliare corporative ar putea fi spații de lucru flexibile.

Arpad Szanto, Network Development Director SEE, spune: „În întreaga lume trei din zece clădiri de pe fiecare stradă principală ar putea oferi o nouă oportunitate de franciză în următorii ani. Piața de birouri all-inclusive este una dintre cele mai interesante piețe în creștere la nivel global și următoarea frontieră pentru operatorii de franciză. Suntem încântați să stabilim parteneriate cu noi operatori de franciză pentru a oferi beneficiile muncii flexibile către cât mai multe persoane și companii din România”.

Arpad Szanto, IWG
Arpad Szanto, IWG

Așa cum se arată într-un studiu recent realizat de IWG, aproximativ 60% dintre angajații români lucrează remote cel puțin o dată pe săptămână, iar peste 80% din companii consideră că un spațiu de lucru flexibil ar avea un impact direct în creșetera afacerii (91%), în maximizarea profitului și menținerea competitivității (87%), că le-ar oferi posibilitatea să extindă afacerea în piețe noi, să recruteze și să mențină talentele în organizație (84%). La studiu au participat 200 de respondenți din România, deopotrivă angajatori și angajați.

O nouă oportunitate de franciză cu beneficii solide

IWG a dezvoltat cu succes spații de lucru flexible încă din anul 1989 când a pus bazele acestei industrii. Compania și-a format modelul de afaceri prin mai multe cicluri economice. Eficiența modelului său de operare este dovedită și a reușit în mod evident să le ofere partenerilor săi beneficii pentru investiția realizată. Cu mărci precum Regus și Spaces, IWG este liderul global pe piața furnizorilor de spații de lucru flexible, cu o rețea de peste 3.300 de centre în peste 1.100 de orașe și 120 de țări. IWG are ca obiectiv să accelereze creșterea globală cu parteneri de franciză din întreaga lume.

Arpad Szanto, adaugă: “Imaginați-vă oportunitatea de a lucra cu francize din industria restaurantelor sau a sălilor de sport încă din momentul în care începeau să înregistreze o creștere accelerată. O oportunitate similară, sau chiar mai mare, o reprezintă acum piața de «serviced offices». Este o oportunitate diferită de francizele tradiționale și aduce beneficii financiare solide pentru investiția realizată”.

Suport la nivel internațional

Ca parte a noului program, IWG pune la dispoziția francizaților o infrastructură complexă în toate etapele investiției. Echipa globală IWG lucrează aproape de francizați pentru a se asigura că aleg locațiile și designul potrivite și că au la îndemână toate facilitățile pentru a ajunge la clienții finali, de la suportul operațional la cel de marketing, și că le pot livra acestora servicii la standardele IWG.

Arpad Szanto, Network Development Director SEE explică, “oferta noastră se bazează pe sistemul de cluster franchise, ceea ce înseamnă că francizatului care dorește să dezvolte o afacere în piața de «serviced offices» i se atribuie o anumită regiune. Momentan ne concentrăm asupra marilor orașe. De asemenea, francizatul trebuie să ia în considerare faptul că fiecare locație trebuie să respecte anumite standarde, respectiv un minimum de 1000 mp, să fie situată într-o zonă de clasă A a orașului și să includă peste 130 de stații de lucru.”

DESPRE IWG

IWG International Workplace Group

IWG consideră că succesul unei afaceri este dat de cât eficace și de fericiți sunt oamenii care o formează. Așadar, și-a asumat misiunea de a face milioane de oameni să se simtă excelent la locul de muncă în fiecare zi. IWG face acest lucru prin accesul pe care îl oferă oamenilor și afacerilor la o platformă imobiliară comercială de top, cu o experiență de peste 30 de ani în soluții imobiliare pentru afaceri, în fiecare țară, oraș, sat și hub de transporturi la nivel internațional. Este o opțiune fără riscuri financiare și este o soluție pentru cei care investesc, pentru că a fost creată încă de la început pe principiul productivității. Soluțiile imobiliare create de IWG sunt simplu de folosit, cu o suită completă de servicii de suport, care îi ajută pe oameni să se concentreze pe afacerile lor și să se simtă bine la locul de muncă.
 
IWG oferă opțiuni greu de egalat la nivelul spațiilor de lucru oferite, prin companiile care se află sub umbrela sa – Regus, Spaces, HQ, Signature by Regus și No18 – fiecare concepută pentru a satisface nevoile specifice ale afacerilor de orice dimensiune.

franchise.iwgplc.com
https://www.linkedin.com/company/18424032/

* Sursă: Forbes 2017 citând Emergent Research.
** Sursă: Flexjobs.com, 2017 cercetare anuală.
*** Sursă: Strategy Analytics
**** Sursă: JLL research

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *