free download 78 travel guides written by experts

Iuliana Tudor a petrecut alaturi de romanii din Irlanda

Întoarsă în ţară, ea va sărbători ziua de 1 Iunie alături de fiul său şi de prietenii emisiunii, chiar în platoul O dată-n viaţă

La sfârşitul săptămânii trecute, Iuliana Tudor a fost invitata comunităţii de români din Dublin, să sărbătorească alături de ei Ziua Românilor din Irlanda. Evenimentul a fost prilejuit de cei 70 de ani de existenţă a ansamblului Junii Sibiului şi a reunit artişti valoroşi ai folclorului românesc, dar şi irlandezi.

„Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit a fost setea pentru folclor a celor din sală, oameni tineri, frumoşi, cu care România se poate mândri. Oameni care au cântat şi au dansat româneşte cu şiroaie de lacrimi pe faţă, ţinându-şi copiii de 4 luni, 3 ani sau 10 ani la piept şi revărsându-şi dorul de acasă aşa cum n-am văzut niciodată”, afirmă, emoţionată, gazda emisiunii O dată-n viaţă de la TVR 1. Mai mult decât atât, vedeta a fost copleşită de popularitatea de care se bucură emisiunea sa, în rândul românilor din Irlanda: „Am pomenit titlul emisiunii O dată-n viaţă şi mi s-a răspuns printr-un ropot lung de aplauze, a fost copleşitor!”, îşi aminteşte Iuliana.

Sosită în ţară, Iuliana Tudor pregăteşte ultima ediţie din acest sezon a emisiunii de la TVR 1, în care Julie Mayaya, Vizi Imre şi Tudor Turcu vor cânta şi juca alături de Benone Sinulescu, Nicoleta Voica şi Nineta Popa, dar şi un moment special, de 1 Iunie, pentru fiul ei şi pentru telespectatori. Iuliana şi băieţelul ei Tudor se vor afla, pentru prima oară, împreună în studioul O dată-n viaţă, unde vedeta TVR aşteaptă să-i întâlnească pe toţi prietenii emisiunii, la joaca de-a copilăria.

Pe 1 Iunie, Televiziunea Română deschide porţile studiourilor din Bucureşti şi din ţară, pentru a-i primi pe copiii, părinţii şi bunicii dornici să intre în culisele emisiunilor lor favorite. Vedetele TVR au pregătit programe speciale în fiecare studio, iar vizitatorii vor afla cum se filmează o emisiune de televiziune, vor face cunoştinţă cu oamenii din faţa şi din spatele camerelor de luat vederi şi vor putea participa la castinguri şi concursuri cu premii (detalii aici).

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *