Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Îți promit libertatea

Laurent Gounelle
Editura Trei

În 2017, în Lyon, este adusă la suprafață epava unei nave. Totul se desfășoară în prezența unei doamne care lucrase pe acel vapor și care fusese considerată multă vreme una dintre cele mai influente femei din lume (p. 11).

Sam, reprezentant media, e la fața locului și încearcă să discute cu această doamnă, Sybille Shirdoon. Încet-încet bătrâna doamnă se deschide și povestea curge lin ducând cititorii cu mulți ani în urmă, pe vremea în care vaporul naviga, la bordul lui erau mulți oameni și totul era plin de viață, dar și de provocări.

Îți promit libertatea

Sybille povestește cum a fost amenințată cu concedierea și cum, în aceeași zi, iubitul îi dăduse de înțeles că ar dori să se despartă. Și îi povestește și despre revederea cu un fost coleg pe care pur și simplu nu l-a recunoscut când l-a văzut (deși, fizic, nu se schimbase foarte mult).

Acest fost coleg îi spune despre un om care i-ar putea schimba personalitatea folosind hipnoza. După veștile deloc bune, Sybille merge să îl viziteze. Își dorește să afle mai multe despre tehnică, însă fusese avertizată să nu întrebe cum se desfășoară totul, cum va fi condiționată/indusă noua personalitate.

În cadrul întâlnirii află că trebuie să spună cum ar vrea să fie Sybille în realitate. Și află că, dacă acceptă schimbarea, nu se va putea întoarce niciodată la a fi cea de acum.

Va răspunde da provocării? Și cum se va desfășura totul? Care va fi rezultatul final?

Viața lui Sybille și provocarea aceasta vă vor fi prezentate în detaliu în roman.

Trebuie adăugat faptul că Laurent Gounelle este un autor cunoscut și apreciat la nivel internațional. El scrie pe teme de dezvoltare personală, însă a preferat scrierea unor romane și nu a unor cărți de self-help. Scopul ultim al lucrărilor sale este acela de a-i ajuta pe oameni să aibă o viață mai bună.

La Editura Trei au mai apărut volumele Ziua în care am învățat să trăiesc și Omul care voia să fie fericit, roman prezentat și pe PRwave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *