free download 78 travel guides written by experts

Istoria lumii cu Andrew Marr

BBC Knowledge va difuza, începând de miercuri, 15 octombrie, de la ora 23:00, seria documentară Istoria Lumii cu Andrew Marr, prezentând schimbările, conflictele și realizările care au conturat istoria umanității timp de 70 000 de ani.

Primul episod din cele opt ale seriei documentare începe printr-o călătorie în timp, pe întreg globul, Andrew Marr prezentând modul în care forțele naturii și ingeniozitatea minții umane au transformat și au definit omenirea, așa cum o știm în prezent. De la începutul civilizației în Africa, Marr urmărește povestea strămoșilor nomazi și ocuparea de către aceștia a teritoriilor din întreaga lume, dezvăluind primele semne ale civilizației de pe teritoriul european – amprentele de pe pereții peșterilor ce datează de mai bine de 30 000 de ani.

Seria documentară Istoria Lumii cu Andrew Marr prezintă lupta primelor civilizații cu forțele naturii, precum și similitudinile care există între viața cotidiană din Egiptul antic și poveștile dramatice din prezent, de pe micile ecrane. Toate acestea conturează o poveste despre oameni, despre adarptare si despre eforturile lor neîncetate pentru supraviețuire.

Cu ajutorul imaginilor spectaculoase și al reconstruirilor dramatice, seria documentară reușește să recreeze în fiecare episod atmosfera lumilor pierdute de-a lungul timpului. Sunt prezentate evenimente istorice, momente de decizie și întrebări care, la acel moment, au schimbat cursul istoriei. Incluzând scene din locuri incredibile, precum Valea Regilor și geoglifele din deșertul Nazca, Istoria Lumii cu Andrew Marr aduce în prim-plan experiențele care au contribuit la formarea civilizației umane.

Bucuresti, 13.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *