Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Irina-Margareta Nistor, act de caritate pentru copiii de la Fundatia Vodafone

Irina Margareta Nistor a fost invitata la avanpremiera filmului animat “Universitatea Monstrilor” care a avut avanpremiera la Cinema City seara trecuta. Aceasta a lansat organizatorilor o propunere deosebita si de bun augur: sa vina insotita de 10 copii de la Fundatia Vodafone, lucru care s-a si realizat.

Copii sunt proveniti din familii dezavantajate, supusi riscului crescut de parasire timpurie a scolii. Acestia provin din randul familiilor cu un număr mare de membri şi lipsite de un venit care să le asigure subzistenţa. Scopul proiectului este asigurarea integrarii/reintegrarii scolare pentru pentru cei 80 de copii din familii dezavantajate si prevenirea/diminuarea efectelor excluziunii sociale.

“Ca recent presedinte onorific al Fundatiei Voasfone sper ca experienta de aseara, de la avanpremiera animatiei Universitatea Monstrilor sa fie inceputul unei frumoase prietenii intre copiii mai putin privilegiati si Cinema City, dar si cu Forum Film, care au acceptat ca acesti pusti sa aiba o dupa-amiaza de vis, la plecare declarand ca ar vrea sa nu mai plece niciodata din cinematograf si ca pelicula a fost cea mai frumoasa din tot ce au vazut vreodata! Sper sa-i si inspire sa-si doreasca sa ajunga si ei candva studenti, la Universitate, ca personajele disney-ene atipice, dar atat de simpatice si in 3D pe deasupra.” a declarat Irina-Margareta Nistor.

Bucuresti, 19.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *