free download 78 travel guides written by experts

iQuest: De la 0 la 250 in … 10 ani

iQuest Technologies aniversează 10 ani de la înfiinţare. După 10 ani de succese, compania înregistrează o cifră anuală de afaceri de 10 milioane de Euro (în 2008) şi 250 angajaţi. Aşadar o aniversare de nota 10.

Compania a organizat în data de 8 octombrie 2008, ora 12.00, la sediul său din Cluj-Napoca, str. Moţilor, nr. 6–8, o conferinţă de presă care a marcat această aniversare.
iQuest Technologies este o firmă româno-germană ce furnizează soluţii IT şi consultanţă IT de cel mai înalt nivel pentru clienţi din 5 ţări: Germania, Marea Britanie, Elveţia, Suedia şi România. Compania face parte din Grupul iQuest având 9 birouri europene: sediul central la Frankfurt am Main, centre de dezvoltare software la Cluj-Napoca şi Braşov, un centru de consultanţă IT la Bucureşti, alte birouri la Paris, Göteborg şi Budapesta.

La 10 ani de la înfiinţare, iQuest înregistrează o cifră anuală de afaceri pe 2008 de 10 milioane de Euro şi un număr de 250 angajaţi în divizia IT. Portofoliul său de clienţi include nume ca: Hewlett-Packard, Virgin Atlantic, Lloyd’s of London, Pinnacle Systems şi mulţi alţii. În România compania este activă din 2007 şi a derulat deja o serie de proiecte IT de succes.  

Aspectele legate de dezvoltarea organizaţiei sunt privite pe termen lung, la fel şi investiţiile. Încă de la început firma a investit mult în instruire de specialitate, în cursuri de comunicare şi de limbi străine. Estimativ, investiţiile în training în cei 10 ani de activitate s-au ridicat la cca 500.000 Euro. Pe de altă parte investiţia în infrastructura IT şi clădiri de birou a totalizat cca 3 milioane Euro. 

În cei 10 ani, iQuest a reuşit să creeze parteneriate puternice atât cu clienţii cât şi cu angajaţii. În relaţia sa cu clienţii, compania a convins prin seriozitate şi competenţe tehnice excepţionale. Provocările tehnice au fost ocazii de a evolua atât ca firmă cât şi ca echipă.

iQuest este un loc pentru adevăraţii profesionişti IT şi o rampă de lansare pentru tineri de valoare. Compania oferă un mediu cu adevărat motivant unde tinerii pot să-şi dezvolte o carieră de succes în IT. Pentru a-şi atinge obiectivele în carieră, angajaţii beneficiază de îndrumare din partea unor adevăraţi experţi şi de instruire. La iQuest rezultatele sunt recunoscute şi apreciate la adevărata lor valoare.
Crescând în mod constant şi organic, iQuest a reuşit să-şi păstreze identitatea organizaţională. Încă de la angajare valorile iQuest constituie un punct de reper. Ele s-au transformat în timp în „ADN-ul” firmei. Ca dovadă: în urma unui audit realizat de o firmă germană de consultanţă pe resurse umane, consultantul a confirmat că nu a mai întâlnit în cariera sa o firmă cu o cultură organizaţională atât de bine împărtăşită la nivelul echipei.

Ce îşi propune iQuest pentru viitor? Să ofere soluţii IT la cheie, încorporând cât mai multă valoare adaugată pentru client. Calitatea serviciilor va fi în continuare o prioritate majoră. O altă prioritate va fi aceea de a extinde şi întări în continuare echipa, de a investi în acei oameni care doresc şi sunt capabili să evolueze în carieră şi să crească împreună cu compania.

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *