metalshow

Intra si tu pe www.clickpeverde.ro si participa la concursul video “Vara ECO”

ECDL ROMANIA continua campania “Click pe verde!” lansata anul trecut si in aceasta vara. In perioada 1 iunie – 31 august 2010 toti elevii isi pot inscrie la concursul “Vara ECO” filmuletele prin care arata cum protejeaza mediul in vacanta.

“Vara ECO” este o competitie care vizeaza dezvoltarea culturii ecologice foarte scazute in prezent, adresandu-se direct copiiilor, acestia fiind cei mai deschisi in ceea ce priveste schimbarea de mentalitate in atitudinea fata de mediul inconjurator. Copilul trebuie sa inteleaga faptul ca orice actiune a sa in relatia lui cu mediul in care traieste si invata este importanta. Concursul “Vara ECO” este un concurs national la care pot participa elevi atat din gimnaziu cat si din liceu.

Copiii sunt invitati sa se inscrie in concurs, putand castiga premii atractive, in perioada 1 iunie – 31 august 2010 prin trimiterea datelor de contact si a filmuletului creat pe tema „Vara ECO! – Cum protejezi mediul in vacanta”, la adresa marketing@ecdl.org.ro.

Detalii despre concurs, regulamentul si modalitatea de inscriere se gasesc pe www.clickpeverde.ro .

Campania „Click pe verde!” doreste ca fiecare copil sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecarui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *