free download 78 travel guides written by experts

Intra in spiritul Oktoberfest la Plaza Romania

Plaza România pune accentul pe voia bună cu ocazia Oktoberfest, adăugând în programul evenimentelor o impresionantă petrecere cu reduceri

În acest an, Oktoberfest a început la Plaza România pe 25 septembrie și, după un weekend în care numeroasele evenimente au avut ca efect o creștere a traficului din mall cu 40%, continuă în forţă până pe 5 octombrie, oferindu-le clienţilor un program plin de manifestări atrăgătoare și incitante.

De pildă, Oktoberfest Discount Shopping Party, care are loc pe 3 și pe 4 octombrie, între orele 22:00 și 24:00, la Plaza România. Cu ocazia acestei petreceri, clienții au parte de reduceri de până la 90% la unele din cele mai cunoscute branduri din domeniile fashion, cosmetice, electronice, IT & GSM, bijuterii, electrocasnice, cărți, încălțăminte și accesorii, jucării, bilete la film, dar și la restaurante. Oktoberfest Discount Shopping Party va anima weekendul, fiind modalitatea perfectă de a încheia o săptămână de Oktoberfest plină de evenimente.

Bucură-te de experiența germană la superlativ încă de luni, 29 septembrie, ziua multiculturalității, cu un happy hour cu produse bavareze. Urmează festivitatea de deschidere și câteva ore dedicate comunităților maghiare, săsești, spaniole, rusești și Roma, totul culminând cu un spectacol de dans și cu concursul “Regele Oktoberfest”.

Dacă marţea evenimentele folclorice românești și bavareze sunt în prim plan, dar fără a lipsi show-ul lui DJ Edelweiss, ziua de miercuri va fi pe gustul amatorilor de ceva puțin diferit: show-urile de salsa vor alterna cu baletul Oktoberfest-Tango, seara fiind încheiată de spectacolul “Tropicasao”, la care MC va fi faimosul Willmark.

Joi și vineri, pe măsură ce concursul “Regele Oktoberfest” continuă, publicul se va delecta și cu concertele live ale Claudiei & Die Burzenland Party Band, Karpaten Band, Rocky 5 și ale Trupei 6.

Al doilea weekend de Oktoberfest (3 – 5 octombrie) vine și el cu o agendă plină: pe lângă Oktoberfest Discount Shopping Party, clienţii Plaza România se vor bucura de concerte live, un show animat de DJ, spectacole de dans și de prezența fanfarei Îngerii Albi. Weekendul se va încheia cu premierea câștigătorului concursului “Regele Oktoberfest” și cu un concert.

Bucuresti, 29.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *