Kinodiseea

Intesa Sanpaolo Bank reduce dobanda creditelor de investitii imobiliare

Intesa Sanpaolo Bank (achiziţie şi de modernizare) în lei

Intesa Sanpaolo Bank a scăzut cu peste 25% marja de dobândă a creditelor de investiţii imobiliare (achiziţie şi de modernizare) în lei. Astfel, dobânda acestui tip de credite a scăzut cu un punct procentual şi are în prezent costuri comparabile cu programul Prima Casă. Concret, costul acestor credite este format din marja băncii (2,75%), plus indicele de referinţă Robor la 3 luni (1,33%).

Suma maximă ce poate fi obţinută este de 400.000 euro (echivalent în lei), pentru creditul de investiţii imobiliare (achiziţie), respectiv de 100.000 euro (echivalent în lei) pentru creditul de modernizare a casei. Perioada de rambursare este între 6 luni şi 25 de ani şi poate urca până la 35 de ani în cazul creditului de investiţii imobiliare (achiziţie).

“Creditele de investiţii imobiliare (achiziţie şi de modernizare) reprezintă circa 70% din volumul total al creditelor garantate cu ipotecă, acordate în prima jumătate a acestui an de către Intesa Sanpaolo Bank. Numărul şi valoarea absolută a acestui tip de credite este în creştere faţă de anul trecut şi acest trend se va menţine”, a declarat Marco Capellini, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Avansul pentru accesarea acestui tip de finanţare este zero în cazul creditului pentru modernizarea casei, în timp ce pentru creditul de investiţiile imobiliare (achiziţie) acesta este minim, respectiv 15% din valoarea proiectului.

Creditele de investiţii imobiliare pot fi utilizate pentru achiziţia, modernizarea, extinderea, renovarea sau refinanţarea unui credit cu destinaţie imobiliară. Această reducere de costuri este valabilă pe perioadă determinată, până la 30 septembrie 2015, pentru a susţine şi încuraja creditarea în moneda naţională.

Clienţii pot aplica pentru acest tip de credite fie online pe site-ul băncii www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienți la Tel Verde 0800.800.888.

Bucuresti, 22.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *