free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank ofera persoanelor fizice certificate de depozit cu discount

Intesa Sanpaolo Bank Romania şi-a completat recent oferta de produse de economisire adresate persoanelor fizice, prin lansarea Certificatelor de Depozit cu Discount. Noul produs permite clienţilor să economisească atât în Lei, cât şi în Euro, beneficiind de o dobândă fixă avantajoasă pe toată perioada deţinerii certificatelor.  

În cazul noului produs dobânda este bonificată în avans, dar plătită la scadenţă. Concret în momentul achiziţiei unui Certificat, clientul va plăti o valoare mai mică decât cea nominală, urmând ca la scadenţă să îi fie transferată în cont suma depusă iniţial, plus dobânda acumulată.

Pentru Certificatele de depozit, Intesa Sanpaolo Bank oferă gratuit fiecărui client un cont curent în valuta aferentă certificatului achiziţionat. Valoarea nominală minimă care poate fi investită este de 1.000 Lei sau 500 Euro. Certificatele de depozit Intesa Sanpaolo Bank pot fi achiziţionate pe perioade de 3, 6, 12 sau 18 luni, în Lei sau Euro, clienţii beneficiind de următoarele dobânzi fixe:

 

Dobânda anuală pentru Certificate de Depozit

3 Luni

6 Luni

12 Luni

18 Luni

Lei

14%

14%

13,5%

13%

Euro

5%

5,25%

5,5%

5,75%

 
„În prezent, clienţii Intesa Sanpaolo Bank au o serie de alternative de economisire deosebit de avantajoase. Aceştia pot beneficia pe lângă noile Certificate şi de depozitele la termen cu dobânzi fixe sau variabile, precum şi Contul LIDER. Astfel banca noastră încurajează eforturile de economisire în rândul populaţiei oferind soluţii viabile pentru nevoile financiare ale fiecarui client”, declară Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Titularii Certificatelor de depozit au acces permanent la fondurile investite, având posibilitatea de a lichida în orice moment certificatele pe care le deţin. În acest caz dobânda acumulată este de 6% la Lei, respectiv 2% la Euro, pe întreaga perioadă în care au deţinut certificatele respective.

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *