free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza Platinum MasterCard, primul card cu design Fibra de Carbon din Romania

Intesa Sanpaolo Bank inovează piaţa locală a cardurilor de credit prin lansarea MasterCard Platinum, un produs premium cu un design avangardist ce asigură servicii de top şi oferte exclusiviste tuturor posesorilor. Noul card Platinum este o adevărată declaraţie de design şi imită atât vizual, cât şi tactil fibra de carbon, un material extrem de rezistent şi, în egală măsură, uşor.

Intesa Sanpaolo Bank răspunde astfel dorinţelor clienţilor de top din portofoliul băncii pentru produse de calitate superioară şi se alătură cercului restrâns de bănci ce oferă carduri premium. MasterCard Platinum oferă acces la o limită superioară de fonduri de până la 30.000 euro, oriunde în lume, în deplină siguranţă datorită standardului EMV, transpus prin tehnologia Chip & Pin.

„Prin noul card banca noastră oferă practic un mic diamant clienţilor săi cu un status social înalt. Putem face uşor această paralelă deoarece fibra de carbon ce conferă un design unic cardului Platinum are la bază aceeaşi structură din atomi de carbon ca şi cunoscuta bijuterie. Ne bucurăm să putem contribui acum la succesul şi confortul absolut al partenerilor noştri şi sperăm ca aceştia să poată folosi acest card premium chiar în următoarea călătorie de afaceri sau vacanţă”, a declarat Nicola’ Calabro, CEO Intesa Sanpaolo Bank.

„Colaborarea pentru lansarea cardului Platinum MasterCard consolidează parteneriatul excelent, existent la nivel internaţional, între Intesa Sanpaolo Bank şi MasterCard”, a precizat Denisa Mateescu, General Manager pentru România şi Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Suntem convinşi că design-ul exclusivist al noului produs MasterCard Platinum va fi apreciat de posesorii de carduri din România. Aceştia se pot bucura, de asemenea, de beneficiile specifice unui asemenea card premium – asigurări, servicii de asistenţă personală, acces în business lounge-uri ale aeroporturilor din întreaga lume şi oferte personalizate în reţeaua de comercianţi din catalogul Premium Collection. Programele premium dezvoltate la nivel global de MasterCard urmăresc să răspundă aşteptărilor consumatorilor şi, în acelaşi timp, să fie un real sprijin pentru instituţiile financiare în fidelizarea clienţilor de top.”

Noul card Platinum garantează toate avantajele cardurilor Gold, la care se adaugă, în premieră pentru acest tip de produs pe piaţa românească, servicii de asistenţă personală de înaltă calitate, prin serviciul Concierge, oferit de AXA Group, prin intermediul MasterCard. În plus, graţie programului Priority Pass posesorii cardului au acces în peste 500 de saloane VIP sau Business Lounge-uri în aeroporturi din 275 de oraşe aflate în circa 100 de ţări.

Mastercard Platinum este un card de credit embosat, cu dublă funcţionalitate (credit şi debit), ataşat unui cont curent în lei. Cardul este emis pe o perioadă de 4 ani cu prelungiri automate succesive. Poate fi utilizat atât în mediu electronic, cât şi offline, la nivel naţional şi internaţional la comercianţi, unităţi bancare şi automate bancare ce afişează sigla MasterCard.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *