free download 78 travel guides written by experts

Iepurasul se intalneste cu copiii in fiecare zi doar la Liberty Center, la Casuta Iepurasului

Tombola de Paste continua pana pe 3 aprilie
Weekend la Liberty Center cu C.R.B.L. , trupa Simplu si Neylini.

Casuta Iepurasului la Liberty Center
Iepurasul ii asteapta pe copii la Liberty Center in fiecare zi pana pe 4 aprilie, in casuta sa de poveste, inconjurata de flori colorate, amplasata la parterul complexului. Prezent doar la Liberty Center, Iepurasul s-a pregatit pentru intalnirile cu copiii si le-a rezervat acestora o multime de surprize.

Astfel, toti copii care vor veni la Liberty Center si vor calca pragul Casutei Iepurasului vor pleca de acolo cu daruri de Paste. De la deschiderea sa, pe 20 martie, cateva sute de copii s-au intalnit deja cu Iepurasul, i-au spus poezii si au plecat bucurosi acasa luand ca amintire darurile facute de acesta.
Casuta Iepurasului este deschisa zilnic de luni pana joi, intre orele 16:00 si 20:00, iar vineri, sambata si duminica intre 12:00 si 20:00.

Evenimente de weekend
Pe 27-28 martie continua la Liberty Center seria de evenimente dedicate vizitatorilor centrului. Astfel, sambata, 27 martie, de la 18:00, Liberty Center ii asteapta pe copii la atelierul de creatie intitulat “Coloreaza Iepurasul!”. Atelierul se adreseaza tuturor copiilor care vor sa deseneze si sa coloreze cel mai frumos iepuras, le pune la dispozitie cartoane si culori, sub atenta indrumarea a profesorilor de specialitate.

De la 19:00, muzica pune stapanire pe Liberty Center, prin intermediul solistei Neylini, care va sustine un concert pe scena de la etajul al doilea al complexului. Neylini este binecunoscuta pentru piesa Muleina, difuzata pe toate posturile muzicale.

Duminica, 28 martie, distractia porneste de la 18:00 sub genericul Let’s Dance by Liberty Center,    printr-o intalnire de zile mari cu C.R.B.L., care ii asteapta pe iubitorii dansului la un show de dans, in care demonstratiile vor alterna cu lectiile, iar la final, cei mai indrazneti dansatori se vor intrece pe scena  intr-un concurs jurizat de membrii trupei Simplu: Francezu, Piticu si Omu Negru.

Tombola de Paste
Pana pe 4 aprilie continua la Liberty Center campania “Iepurasul te ia la shopping”, care pune in joc 11 premii substantiale. Pentru cumparaturi de minimum 50 lei, vizitatorii au posibilitatea sa castige marele premiu, in valoare de 1000 de euro, si alte 10 premii in valoare de 200 euro fiecare.  Castigatorii vor fi cunoscuti pe 4 aprilie, in urma tragerii la sorti, care va avea loc pe scena de la etajul al doilea al complexului in prezenta participantilor la concurs.
Program de functionare Liberty Center:
 
3 Aprilie 2010: 10:00 – 22:00      
4 Aprilie 2010: 14:00 – 22:00 *      
5 Aprilie 2010: 10:00 – 22:00      
* Vor fi deschise numai zona de Food-Court, patinoarul si cinematograful

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *