free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza carduri de credit MasterCard cu tehnologie Chip

Intesa Sanpaolo Bank a lansat recent un pachet de carduri de credit cu tehnologie Chip, emise sub sigla MasterCard. Cardurile de credit Intesa Sanpaolo Bank oferă clienţilor accesul la o linie de credit (de tip revolving), cu limite de până la 10.000 de lei pentru MasterCard Standard şi 30.000 lei pentru Mastercard Gold.

Unul dintre avantajele competitive ale noilor carduri este dubla funcţionalitate: credit şi debit. Concret, pe lângă linia de credit acordată de către bancă, deţinătorul poate dispune şi de fondurile proprii de pe contul de card. Intesa Sanpaolo Bank acordă şi o dobândă pentru fondurile proprii disponibile în contul de card.

Cardurile de credit beneficiază de o perioadă de graţie de până la o lună şi jumătate (45 de zile), atât pentru cumpărături, cât şi pentru retrageri de numerar, iar suma minimă lunară de rambursat este de doar 5% din creditul utilizat. Un aspect demn de menţionat este că, prin retragerile de numerar de la ATM şi POS, se poate accesa întreaga linie de credit. Cardurile cu Chip au ca avantaj creşterea nivelului de securitate a tranzacţiilor şi eliminarea riscului de copiere sau contrafacere a cardului.

„Noul program de carduri MasterCard de la Intesa Sanpaolo Bank este o nouă etapă a dezvoltării continue a gamei de produse şi servicii destinate persoanelor fizice. Cardurile de credit sunt un mijloc de plată modern şi eficient, dar şi un instrument de creditare rapidă, iar tehnologia Chip asigură cel mai ridicat standard de siguranţă pentru toţi utilizatorii”, a declarat Riccardo Parasporo directorul general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa Sanpaolo Bank nu percepe comision pentru plăţile efectuate direct la comercianţi, atât în România, cât şi în străinătate, iar valabilitatea cardurilor este extinsă la 4 ani. Extrasul de cont este pus la dispoziţia clientilor gratuit, iar utilizatorii beneficiază de asistenţă gratuită 24 de ore din 24 prin serviciul InfoCard (0372.712.194) şi prin numărul Tel Verde al băncii (0800 800 888).

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *