free download 78 travel guides written by experts

Senior Interactive si Wrigley Romania continua colaborarea şi în 2009

Senior Interactive, una dintre cele mai puternice agenţii independente full-service de comunicare interactivă din România, şi Wrigley România, lider nedisputat pe segmentul chewing-gum, anunţă continuarea colaborării şi în 2009 pentru comunicarea online a brandurilor din portofoliul Wrigley în România şi în regiunea balcanică. Wrigley Balkan East a început colaborarea cu Senior Interactive în luna martie 2008, în scopul optimizării prezenţei online a brandurilor Orbit, Winterfresh, Airwaves şi Juicy Fruit.  
 
“Colaborarea cu Wrigley ne-a dat ocazia să demonstrăm ce putem. Am fost provocaţi să gândim pe termen lung şi să livram rezultate. Am construit la nivel strategic în ultimul an şi resemnarea contractului ne dă ocazia să fim consecvenţi şi să punem în practică paşii pe care i-am gândit împreună. Aşteptăm cu nerăbdare lansarea proiectelor în lucru. Miza noastră este să susţinem şi în acest an, cu rezultate pe masură, încrederea pe care clientul o acordă comunicării îin mediul online,” a declarat Mihai Tătaru, Managing Director Senior Interactive.

În ultimul an, cele mai importante proiecte realizate de Senior Interactive pentru bradurile din portofoliul Wrigley în România au fost: platforma de comunicare online a brandului Winterfresh – portalul www.apropierefaralimite.ro, realizarea unui blog dedicat consumatorilor care preferă brandul Airwaves şi pasionaţi de senzaţii tari –  www.airwaves.ro, lumea văzută de Adi şi Ochiu’, fani Juicy Fruit – www.adisiochiu.ro.

 “Suntem conştienţi de importanţa prezenţei în mediul online a brandurilor din portofoliul nostru şi de posibilitatea de comunicare interactivă cu segmente bine definite de consumatori pe care acest mediu le permite. Rezultatele obţinute în urma proiectelor desfăşurate anul trecut cu sprijinul Senior Interactive ne-a determinat să continuăm colaborarea şi în acest an,” a declarat Carmen Dincă, Marketing Manager Wrigley Balkan East.

În prezent, Senior Interactive lucrează la 3 noi proiecte pentru brandurile Wrigley’s, ce urmează să fie lansate în următoarele 2 luni.

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *