free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank a intrat oficial in programul guvernamental “Prima casa”

Intesa Sanpaolo Bank a semnat acordul cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri () pentru programul „Prima casă”. Banca este în prezent în faza finală de definitivare a reglementarilor interne pentru noul produs de creditare care va fi în scurt timp disponibil la nivelul întregii reţele teritoriale.

Oferta Intesa Sanpaolo Bank pentru „Prima casă” este destinată tuturor persoanelor fizice cu vârstă între 18 şi 70 ani, atât în lei, cât şi în euro, cu o perioadă maximă de acordare 30 de ani.

Rata dobânzii pentru creditele acordate în euro este calculată în funcţie de rata de referinţă interbancară Euribor la 3 luni + 3,97% şi comisioanele aferente gestiunii. Dobânda anuală efectivă (DAE) estimată pentru creditele în euro este de 5,62%.

Pentru creditele în lei rata dobânzii se stabileşte astfel: Robor la 3 luni, + 2,47% şi comisioanele de analiză şi gestiune. DAE pentru creditele în lei este de 14.01%.

Una dintre caracteristicile creditului „Prima casă” oferit de Intesa Sanpaolo Bank îl reprezintă gradul de îndatorare de până la 62%, iar plafonul maxim de finanţare al băncii este de până la 95% din valoarea imobilului.

Intesa Sanpaolo Bank ia în calcul pentru programul “Prima casă” o gamă largă de venituri pentru persoanele fizice mărind astfel aria şi şansele de accesare a acestui tip de creditare. Exemplu: venituri suplimentare salariilor, îndemnizaţie de creştere copil, venituri realizate în străinătate, chirii, drepturi de autor, venituri obţinute pe vase de croazieră, etc.

Pe lângă creditele “Prima casă”, Intesa Sanpaolo Bank mai oferă şi credite ipotecare în euro la o dobândă pentru luna iulie de 8,01% (DAE 8,54%), respectiv în lei la o dobândă de 13,68% (DAE 14,91%).

Bucuresti, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *