free download 78 travel guides written by experts

VW Fest 2009

Porsche Romania, Volkswagen impreuna cu RECP IDEA si vwforum.ro, organizeaza in data de 18 iulie 2009 cel mai important eveniment dedicat comunitatii posesorilor si pasionatilor de automobile marca Volkswagen din Romania. Acesta este a treia editie a deja consacratului VW Fest, care s-a bucurat si anii trecuti de participanti din toata tara. Anul acesta se asteapta un flux si mai mare de masini, fiind organizat in Brasov, un oras in care se poate ajunge relativ usor din orice colt al Romaniei.

Editia din 2009 a VW Fest marcheaza un nou nivel de colaborare dintre Volkswagen Romania si comunitatea Volkswagen si denota interesul crescut pe care importatorul oficial al marcii germane il are fata de clientii si fanii acestor automobile reputate. Din aceasta colaborare a rezultat conceptul unui eveniment de o amploare fara precedent, sustinut de cele mai importante doua canale online ale comunitatii Volkswagen, vwfest.ro si vwforum.ro. Totodata, pana si raspandirea materialelor de promovare a evenimentului a fost desfasurata in mare parte de reprezentantii nucleelor locale ale comunitatii Volkswagen. Deci, se poate spune pe buna dreptate ca VW Fest este un eveniment cu si pentru fanii Volkswagen.

De asemenea, ineditul editiei 2009 a VW Fest este justificat si prin expunerea in premiera a noului model VW Scirocco in versiunea speciala R-Line. Alaturi de acesta sunt asteptate circa 150 de masini Volkswagen aduse de proprietari fideli din toata Romania. Si, pentru ca stim cat de atasati sunt posesorii de Volkswagen de masinile lor, am decis sa rasplatim cele mai interesante si bine intretinute exemplare cu diplome de merit oferite de un juriu specializat. Un premiu special va fi oferit pe baza taloanelor de vot inmanate publicului. Acesta va desemna cea mai populara masina a evenimentului.

Ziua VW Fest 2009 se va incheia cu o petrecere gazduita de unul dintre cluburile selecte din Brasov, ceea ce va oferi participantilor sansa de a se relaxa discutand subiecte de interes comun si, de ce nu, de a punele bazele urmatoarei editii VW Fest.

Partenerii evenimentului: Volkswagen, Porsche Leasing, Porsche Bank, Weltauto, Tess, Mobil 1.

Parteneri media: vwforum.ro, vwfest.ro, revista Max, Magic FM si Kiss FM

Sursa: RECP IDEA / Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
 piese de schimb din stoc sau la comanda.

Focsani, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *