free download 78 travel guides written by experts

Interactions: 3 premii pentru 3 clienti diferiti la Webstock 2012

● Proiectele Interactions au fost premiate in cadrul a 3 dintre cele mai competitive categorii ale competitiei.

Agentia Interactions a plecat cu 3 premii de la evenimentul Webstock 2012, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media pe piata locala, care a avut loc vineri, 28 septembrie. Valoarea premiilor Webstock este cu atat mai mare, cu cat acestea au fost obtinute pentru proiecte diferite, in cadrul a 3 categorii extrem de competitive din cele 12 ale competitiei. Astfel, Interactions a obtinut premiul Webstock pentru cel mai bun proiect de Social Networking al anului 2012 cu „Pauza de la 13:55” – KIT KAT (Nestle), premiul II la categoria Others cu „Product seeking owner” – Clickshop (Romtelecom) si premiul III pentru aplicatia de mobil „Mega Quriozitati” – Mega Image la categoria Mobile Apps.

„Cu aceste premii ajungem sa avem cel putin un premiu pentru 7 branduri diferite din portofoliul nostru, o performanta notabila pentru ca evidentiaza expertiza echipei Interactions in diversele domenii in care lucram, pentru tipologii diferite de clienti. Sunt mandru ca performanta muncii noastre este confirmata nu numai de rezultatele obtinute de fiecare proiect dezvoltat si implementat, ci si de opinia profesionistilor din domeniu”, a explicat Adrian Alexandrescu, Managing Director Interactions.

Pe langa cei 3 clienti – Nestle, Romtelecom, Mega Image – cu care a castigat la Webstock anul acesta, Interactions mai are in portofoliu companii precum: Mobexpert, Seat, CEC Bank.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *