metalshow

Intel Developer Forum

promotor al inovatiei la nivel global

Pentru SIVECO România, prezenţa la Intel Developer Forum a facilitat cunoaşterea mediului de afaceri internaţional şi a reprezentat  o oportunitate importantă de a promova IT-ul românesc

Recent, reprezentanţii SIVECO România au prezentat participanţilor de la Intel Developer Forum (companii cu renume din domeniul IT&C, vizitatori avizaţi) soluţiile de eLearning, eHealth şi eCustoms dezvoltate de SIVECO Romania, aliniate noilor tendinţe din tehnologie şi din mediul de afaceri.

Au fost evidenţiate beneficiile pe care aceste soluţii inovative le oferă utilizatorilor si care explica interesul investiţional al Intel Capital într-un producător de software din România.

Vizitatorii standului SIVECO, majoritatea utilizatori aflaţi în avangarda instruirii inteligente, au putut testa soluţia de e-learning AeL, apreciind în mod deosebit avantajele pe care le pot aduce lecţiile interactive AeL procesului de predare-învăţare şi confirmând elementele care au condus la aprecierea acestui produs ca cel mai bun conţinut educaţional din lume în anul 2005, la WSIS.

Implicarea SIVECO Romania în proiecte de anvergură în domeniul sănătăţii a condus la dezvoltarea unor soluţii care asigură un management eficient al activităţilor din acest domeniu. SIVECO România deţine o expertiză dovedită în domeniul eHealth, prin participarea la proiecte de infomatizare din România  (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate), din Croaţia (sistemul pilot HZZO) sau din Franţa  (proiectul Nepenthes) şi participă în prezent la implementarea sistemului informatic integrat pentru Fondul Naţional de Asigurãri de Sãnãtate din Bulgaria.

"Participarea la evenimente internaţionale care promovează inovaţia reprezintă pentru SIVECO Romania o şansă de a realiza un schimb de know how cu firme importante din domeniul IT şi oportunitatea de a face cunoscute rezultatele şi preocuparea permanentă a companiilor româneşti din domeniul IT pentru nou, progres şi excelenţă în oferirea de soluţii informatice. Intel Developer Forum a facilitat  cunoaşterea mediului de afaceri internaţional, dar a reprezentat şi o oportunitate importantă de a promova IT-ul românesc", declară Alexandru – Coşbuc Ionescu, eLearning Account Manager în cadrul SIVECO Romania.

Bucuresti, 16.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *