free download 78 travel guides written by experts

Întalnirea de duminica

Duminică, 28 mai, ora 11.00 Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” îi aşteaptă pe toţi copiii cu vârstele cuprinse între 5 şi 14 ani, împreună cu prietenii şi familiile lor, la o nouă conferinţă din cadrul proiectului interactiv şi interdisciplinar Întâlnirea de duminică.

Întâlnirea din mai se desfăşoară sub titlul „Intâmplări din cuiburi de albine”. Informaţii inedite din viaţa cotidiană a acestor insecte sociale vor fi prezentate printr-o conferinţă accesibilă şi bogat ilustrată de către d-ra Cristina Ban, cercetător ştiinţific.
Prezentarea dedicată albinelor şi “rudelor” lor, organizării lor sociale, rolului “castelor” din stup ca şi relaţiilor lor interspecifice va fi urmată, ca de obicei, de aplicaţii practice şi concursuri răsplătite cu premii. La finalul întâlnirii, participanţilor li se va  comunica “tema pentru acasă”  corespunzătoare  lunii mai.

Aflat în acest an la cea de-a treia ediţie, Întâlnirea de duminică, este un program interactiv şi interdisciplinar dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi părinţilor lor. Se desfăşoară lunar şi se încheie în decembrie, cu expoziţia temporară organizată cu « temele pentru acasă » aduse de către copiii participanţi.
Detalii pe site-ul Muzeului « Grigore Antipa » : www.antipa.ro

Rezervarea locurilor se face la : 312.88.26, int. 137 şi e-mail : auroras@antipa.ro

Sponsori: Fundaţia RTC, CD Press, Haribo.
Parteneri media: Şapte Seri, Apropo.ro, Clopotel.ro, Campus, New Europe Media

Bucuresti, 25.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *