bucharest tech week 2021

BitDefender lansează buy.bitdefender.ro

cel mai complet magazin online românesc de soluţii de securitate

Divizia BitDefender din cadrul companiei SOFTWIN a deschis astăzi oficial magazinul său online de produse software dedicat pietei româneşti (//buy.bitdefender.ro). Magazinul virtual este realizat împreună cu DotCommerce România şi permite plata online, cu card bancar.

“Vânzările prin Internet reprezintă unul din factorii majori ai succesului internaţional BitDefender. Veniturile noastre online la nivel mondial au crescut în 2005 cu 400% faţă de 2004, depăşind 4 milioane USD. Pentru acest an, vizăm peste 8 milioane EUR. În comparaţie cu rata medie de creştere a tuturor vânzărilor online de numai 58%, BitDefender a înregistrat cea mai mare expansiune online a unui antivirus. Prin noul magazin online dedicat pieţei româneşti, ţintim o creştere cu 40% a vânzărilor generate de vizitatorii site-ului BitDefender.ro”, a declarat Mihaela Păun, BitDefender ww Online Business Developer Manager.
 
BitDefender este în momentul de faţă distribuit on-line în peste 96 de ţări, numărul de utilizatori ai site-urilor BitDefender crescând în primele patru luni ale anului 2006 cu peste 340%. Din vânzările online BitDefender, cota cea mai mare o deţin Statele Unite cu 51% din total vânzări. Următoarele ţări ca şi importanţă în veniturile online sunt: Germania 33%, Spania 5%, Australia 4%. Pe lângă cele 24 de site-uri proprii, BitDefender are în prezent peste 1.000 de parteneri online, care aduc circa 40% din cifra de afaceri realizată de prin intermediul Internetului. Produsele BitDefender sunt listate şi pot fi descărcate de pe site-urile unor comercianţi renumiţi, cum ar fi: CompUSA, Tucows, BestBuy sau download.com.
 
Un studiu efectuat de Digital River (liderul mondial în domeniul externalizării serviciilor de e-commerce) în rândul a 2.000.000 de clienţi finali a plasat BitDefender.com în top zece site-uri mondiale preferate, în momentul în care vor să cumpere un produs software. În respectivul top se regăsesc companii gigant precum Amazon sau Microsoft.

“Până în prezent, în România, aveam disponibil un model de web sales, ce permitea comandarea produselor şi livrarea acestora în cel mai scurt timp posibil, cu plata ramburs sau prin ordin de plată. Aceste metode de comandă rămân în continuare valabile pentru toată suita de soluţii BitDefender, dar posibilitatea plăţii online reprezintă o facilitate cerută de o mare parte a clienţilor noştri“, a completat Oliviu Talianu, BitDefender Regional Manager (Eastern Europe).

Soluţia tehnologică oferită de DotCommerce România permite realizarea de tranzacţii pe Internet în deplină siguranţă. Compania, filiala autohtonă a DotCommerce ltd Boston, este partener Visa şi Mastercard şi poate procesa şi alte tipuri de plăţi online. “BitDefender este cel mai de succes produs informatic al României şi un portdrapel al industriei IT&C. Meritele şi calitatile acestui produs complex sunt recunoscute internaţional. Din aceste cauze, DotCommerce România este mândră să proceseze tranzactiile online ale SOFTWIN, companie cu care am avut colaborari de succes”, declară Mădalin Matica, director DotCommerce România.

Comerţul on-line este la început de drum în România, în acest moment există circa 7,5 milioane de carduri valabile şi peste 4,5 milioane de conexiuni la Internet, pentru a putea accesa sistemele de plăţi online.

Despre BitDefender™/SOFTWIN
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, în mai mult de 100 de ţări.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al cărei sediu central se află în România, la Bucureşti. SOFTWIN are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

Despre DotCommerce
DotCommerce Romania  este  MSP-TPP pentru MasterCard International si IPSP pentru VISA CEMEA, auditata PCI-DSS si preia in ianuarie 2006 inclusiv managementul subsidiarei DotCommerce Ltd-UK.

Compania este un payment gateway care oferă soluţii de procesare on-line a plaţilor electronice atât pentru tranzacţii B2B,B2C,C2C cât şi B2G,G2B,C2G., folosind tehnologii de securitate de ultimă oră, susţinute de o vastă experienţă şi profesionalism. Mai mult decât atât, DotCommerce România este provider de soluţii complete de management al comerţului electronic cu ofertă deschisă la nivel mondial. Sistemele proprietare  permit vânzarea on-line folosind ultimele inovaţii in plata securizată, înrolarea rapidă şi facila a web-site-ului clientului şi suport 24/7 din partea companiei.

Bucuresti, 25.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *